Dawno nie pojawiałam się na forum, bo niezbyt mam czas na takie rzeczy, ale powracam z baardzo dobrą wiadomością - udało mi się namówić rodziców na to, by dokupić mojej Jessy towarzyszkę. Stwierdziłam, że, jeśli będzie taka możliwość, to szczurkę zaadoptuję, byleby nie wspierać tych pseudohodowców... no i dlatego piszę właśnie tutaj.
Bardzo mi zależy na dość młodej szczurce. Jessy w sierpniu skończy rok więc nie wiadomo, jak to łączenie przebiegnie, a im młodszy szczurek, tym większa szansa że się jej dość szybko przyporządkuje (oj, ma ona naturę dominantki). Oczywiście kolor nie jest zupełnie ważny. Charakterek mile widziany odważny, coś w stylu ADHD, bo Jessy jest taka płochliwa... jak sarenka...
I teraz najważniejsze. Jeśli byłoby to możliwe, to... ech, to musi zabrzmieć strasznie głupio. W każdym bądź razie boję się że łączenie nie przebiegnie tak, jak zamierzałam i szczurki nie dogadają się nawet jeśli zrobię kilka podejść, Jessy w końcu już trochę ma... no i jeśli można, to może szczurka oddać z powrotem... Ajajajaj. Mam nadzieję, że to zrozumiałe. Bardzo się boję bo nigdy wcześniej nie łączyłam szczurków i ulgą by była dla mnie informacja że mogłabym coś zrobić gdy nic się nie powiedzie.

Jeśli chodzi o odbiór to jestem z Lubonia, ale odpowiadają mi takie miejsca jak Stary Browar, Malta i tak dalej

Kontakt najlepiej mailowy. Na wszystkie pytania chętnie odpowiem, mogę przesłać zdjęcie klatki itp.
Mój mail: julka.bedziechowska@gmail.com
Kontakt przez forum może być dość ograniczony ale jak już znajdzie się jakiś szczurek do adopcji to myślę że możemy wymienić się numerami.
Pozdrawiam