wagi nadal nie ma. co wychodzę z domu to sobie mówię "kup wagę" a potem wracam bez niej, bo zapomniałam :roll:
Ale koniecznie muszę kupić, bo Hasz to gigant i chcę wiedzieć ile ten kloc waży
Nie było mnie dawno tutaj, bo byłam w rozjazdach i mega zajęta wolontariatem, teraz też bym była, gdyby nie ta durna choroba :/
no, ale skoro mam czas [właściwie to powinnam robić prezentację zaliczeniową o kinie hiszpańskim, bo mam w pon :/], to zupdatetuję was dziewczyny trochę co tam u moich dzieciaków.
Mój Dziudziś [
Rudzik] rośnie wzdłuż, ale gorzej z rośnięciem wszerz.. daje sobie wyrywać żarcie z łap każdemu.. Pisałam kiedyś, że Kiwa ma do niego wąty, ma, bo to ON ją wiecznie zaczepia, a potem drze mordę, jak wreszcie go rozłoży na łopatki..
Chyba tym razem fot jego nie będzie, bo nie chciał być fotografowany.

[a jednak sie załapał na fotkę

]
Hasz jak pisałam: tyje i śpi. Przepiegnie się pare razy po pokoju/mieszkaniu i hopsalala do klatki na hamaczek.. No, albo do miski, a potem na hamaczek dopiero..

Kiwa jak zwykle jest najbardziej wybiegana i wymiziana, bo wiecznie się koło mnie kręci. Dzisiaj panienka była ze mną siedząc mi na ramieniu na krótkim spacerku na dwór do samochodu, bo zapomniałam coś zabrać ze sobą idąc do domu [kark mam cały podrapany

]. Dodam jeszcze, że ostatnio wszyscy panowie chcą ją ujeżdżać. Biedna wykorzystywana jest przez każdego po kolei

Za to mam nowe nogi od łóżka z nielakierowanego drewna, które obgryza w najlepsze

Blutek urósł niesamowicie. I zbrzydł
Tie dalej nie daje się dotknąć prawie wcale [chyba, że jest zaspany, albo mu akurat tak odpowiada, żebym na ręce go wzięła] i ciągle rzuca się na Hasza.

Tie jest dziki,
Tie jest zły.
Komu Tie na drodze stanie,
Ten ma trochę przechlapanie.
Tycik jakiś ospały się zrobił. Ma swoje miejsce na spanie na wybiegu [dzisiaj mu tam szmatkę nawet położyłam] i nie wiem ocb.. Chyba mu za gorąco coś jest..

ukochane miejsce do spania
Wczoraj paniowie poznali uroki otwartego balkonu i tutaj proszę oto 2 filmiki: [ja opatulona, bo miałam mega dreszcze przy prawie 39 st gorączki, a nie, że zimno było..]
http://www.youtube.com/watch?v=zh6nIqpIQG0
http://www.youtube.com/watch?v=29PbUuMJBI4
i fotki grupowe: