Wylew? Ślepota? Pomóżcie!
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Wylew? Ślepota? Pomóżcie!
no właśnie, steryd tylko poprawi stan i to bardzo szybko, wet powinien dać też antybiotyk...
zeMną:CumbobLunetaMufkaMulinaPiankaOwcaWałekIncognitoKopciuchSrebritkaIvermektynaGremlinRzepicha
zaTM:AdziaDużaFruziaBudyń4KluskiAllelekWałkiNiebieskiChoryDowódcaPomidorowyPszeniczyMlekoKoalaPlamkaTrututSkinerEspriAgutKoKoDoremiSomaliaKapadocja
zaTM:AdziaDużaFruziaBudyń4KluskiAllelekWałkiNiebieskiChoryDowódcaPomidorowyPszeniczyMlekoKoalaPlamkaTrututSkinerEspriAgutKoKoDoremiSomaliaKapadocja
Na arzie sam steryd. Zrobila sie bardzo ruchliwa i bardzo sie polepszyło. Chce jej jeszcze dać witaminy i mam nadzieje ze bedzie w porzadku.
- tahtimittari
- Kontakt:
Steryd nie wyleczy choroby. Normalne, że jest po tym ruchliwa, ale to nie jest coś, co niweluje przyczynę!
Na razie sam steryd. Ale chce jej jeszcze jakies witaminy dać czy coś.
Aha...
(nie piszemy posta pod postem - Cyklotymia)
Aha...
(nie piszemy posta pod postem - Cyklotymia)
- tahtimittari
- Kontakt:
Steryd powoduje szybką poprawę ogólną, takie "naładowanie" organizmu. Jednak, jeśli powodem są bakterie to ani steryd, ani witaminy tutaj nie pomogą. Steryd spodowuje czasową poprawę, a po odstawieniu zobaczysz,co się dzieje.
Wiem, że chcesz dobrze, jednakże to nie wystarczy.
Przez internet diagnozowac i zalecać leków nie można, więc poproś o pomoc weterynarza. Antybiotyk dla szczurów nie jest drogi.
Trzymam kciuki.
Wiem, że chcesz dobrze, jednakże to nie wystarczy.
Przez internet diagnozowac i zalecać leków nie można, więc poproś o pomoc weterynarza. Antybiotyk dla szczurów nie jest drogi.
Trzymam kciuki.