Hahafurburger pisze:Pingwin ma już w głowie wyjście ewakuacyjne

Fana klaciocha

A misiek jest super! Gdzie kupiłaś?
Moderator: Junior Moderator

Hahafurburger pisze:Pingwin ma już w głowie wyjście ewakuacyjne

"Tak, tak, kupię na pewno."
 "Tak, tak, kupię na pewno."  Jutro muszę w końcu sama jechać, bo do świąt nie wymienię.
 Jutro muszę w końcu sama jechać, bo do świąt nie wymienię. 

zabezpiecze coc te półki z góry są oklejone okleina ale nie taką byle jaką bo to jest zrobione z blatów starej szafki więc się da zmywać. ale myslę o oklejeniu tego. i kuweta hm mam zamiar zrobic metalową zda egzamin ?? chciałam szklana ale stwierdziłam ze szczur musi miec swoja prywatnosc więc chyba bedzie metalowa albo moze z jakiejs ciemniejszej pleksy ??klauduska pisze:moim zdaniem super. mnóstwo miejsca i sporo szczurów może pomieścić. chociaż półki to chyb drewniane? to ja bym to drewo zabezpieczyła, bo ci zacznie śmierdzieć szybko przy szczochach.
 Kuwetę weź taką, żeby Tobie było jak najwygodniej ją sprzątać. Ja bym nie chciała szklanej, bo musi być strasznie ciężka. Szczury będą mogły mieć prywatność w norkach i hamakach które im powiesisz, więc bez przesady
 Kuwetę weź taką, żeby Tobie było jak najwygodniej ją sprzątać. Ja bym nie chciała szklanej, bo musi być strasznie ciężka. Szczury będą mogły mieć prywatność w norkach i hamakach które im powiesisz, więc bez przesady  W kuwecie i tak będą spędzać najmniej czasu.
 W kuwecie i tak będą spędzać najmniej czasu.