Z odrobaczeniem najlepiej poczekać, aż będą mieć ok 1,5 miesiąca.
 Z odrobaczeniem najlepiej poczekać, aż będą mieć ok 1,5 miesiąca.Na łapkę można dawać okłay na opuchliznę, tylko trzeba pilnować, aby maluch ich nie wylizywał.
Moderator: Junior Moderator

ok pojade ale wydaje mi sie ze lekarz w takiej sprawie mało poradzi on jest zamały jeszcze a jezeli nie pomoze a tylko zaszkodzi ?? to chyba kolejnego weta to bym udusiła gołymi rękami. zobaczymy moze do jutra zejdzie troszke ta opuchlizna oile to opuchlizna czykam jeszcze na odp od dr Alicji i zobaczy sie. ta łapa ani nie jest czerwona ni nic po prostu gula i tyle . mam sprawdzać czy nie jest ciepła za bardzo czy nie jest zimna.Aferson pisze:polizmnie idź ze szczurkiem do dr Kuszaja - on jest dobrym wetem od szczurków. Przyjmuje koło Galerii Słonecznej i Centrum Zoologicznej na czystej. Adres i telefon podałam Ci w wątku radomskich wetów. Możesz pojechać jeszcze na Maratońską ale tylko do dr Chłopeckiego reszta kompletnie nie zna się na szczurach i mówi to otwarcie. Tylko tam są kosmiczne kolejki to umów się na konkretną godzinę. Skonsultuj się z tymi dwoma wetami, bo na podstawie zdjęć ciężko jest określić co zwierzakowi dolega, nawet jak to jest świetny wet.

a jego to boli czy nie? powłóczy łapkami, a jak przy dotyku?tahtimittari pisze:Nakasha, gdyby łapeka była zwichnięta lub złamana,to szczurka by wyraźnie bolało.
 Trzeba będzie go dokarmiać jeszcze przez jakiś tydzień, potem powinno mu wystarczyć tyle mleka, ile wypije od matki, podstawą diety powinna być w tym wieku sucha karma i gerberki. Maluchy mają już otwarte oczka?
 Trzeba będzie go dokarmiać jeszcze przez jakiś tydzień, potem powinno mu wystarczyć tyle mleka, ile wypije od matki, podstawą diety powinna być w tym wieku sucha karma i gerberki. Maluchy mają już otwarte oczka?