Aleksowe Dranie

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Awatar użytkownika
Afera

Re: Aleksowe Dranie

Post autor: Afera »

A może daj ogłoszenie, że szukasz pokoju do wynajęcia u kogoś. Ludzie bardzo często ogłaszają, że mają wolny pokój i mogą wynająć. Ja na Twoim miejscu mając tyle czasu szukałabym takiego mieszkania, w którym mogłabym trzymać szczury. Lublin jest miastem gdzie jest wielu studentów czyli również ofert stancji i pokoi... A jak nie to w Lublinie jest paru forumowiczów, więc może pomogą Ci, popytaj. :)
Co do spotkania to bardzo chętnie, często jesteś w Radomiu? Jak będziesz w Radomiu to zapraszam do mnie i moich ogoniastych. ;)
9 duszyczek za TM [*]
Awatar użytkownika
alken

Post autor: alken »

pokój to będzie idealne rozwiązanie ;) nie wiem jakie są ceny w lublinie (domyślam się, że niższe) ale we wro za kawalerkę trzeba dać 1200 wzwyż a pokój jednoosobowy można znaleźć za 600-700. z resztą moim zdaniem to jest najlepsza i najwygodniejsza opcja ze wszystkich bo stancje i akademiki sa pełne ludzi (co może wkurzać) w kawalerce się żyje jak odludek, w pokoju dwuosobowym trzeba dzielic z kimś przestrzeń a jak ma sie swoj pokoj i jakis w miarę fajnych współlokatorów to jest bardzo wygodne ;) jak chcesz mieć towarzystwo to masz, jak nie -zamykasz się u siebie.
ze mną: leszek, kendrick

odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek

I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
Awatar użytkownika
sasza&masza
Numer GG: 9176574

Post autor: sasza&masza »

Pogadam z mama może uda mi się Ci pomóc;) jestem z Lublina ;p
Dog&cat: Vega i Zuza
Ratz: Arkadia Melania Nayeli Malibu Aniołki[*]
Awatar użytkownika
Entreen

Post autor: Entreen »

Mój mężczyzna wynajmuje w Lublinie pokój na stancji. Ma duży pokój, sam, płaci 400zł z opłatami. Da się znaleźć :) On znalazł bardzo szybko. Jeno poszperać trzeba. Nie oddawaj ogoniastych, na pewno coś znajdziesz! Imho warto się przemęczyć kilka miesięcy z kimś, kogo nie znamy i zachować puchatych przyjaciół :). Też jestem niekontaktową, zamkniętą osobą, studia (i akademik ::) ) mnie zmusiły i jakoś żyję :D
Cynamon Imbir Karmel Wanilia

Za TM Wirus Speedy Wąglik Piksel Limfocyt Mikrob Flanelka Kaszmir Szczura
Awatar użytkownika
aleksa

Post autor: aleksa »

Będę szukać :)
Dziękuję Wam raz jeszcze za pomoc :)
Ze mną Ahri, Fatum i Niva
Za tęczowym mostem Lexie [*], Heureux [*], Yumi [*]
Awatar użytkownika
aleksa

Niestety... chyba rodzice mają rację.... ze w Lublinei nie będę mieć czasu na zajmowanie sie szczurami... teraz mam ogrom nauki i ledwo sie wyrabiam z pracami i zaliczeniami... :( ;( ;(

To smutne ale znalazła sie dziewczyna, która chce je wziąć... przyjedzie po nie jutro.... ;( ciągle się waham...
Awatar użytkownika
Effie

Post autor: Effie »

nie oddawaj dzieci :( tyle razem przezylyscie wspanialych chwil ;(
Obrazek
Awatar użytkownika
aleksa

ehh wiem :(:(:(:(

hyba narazie ich nie oddam ale do końca maja musze znalezc im dom :(
Awatar użytkownika
Afera

Post autor: Afera »

Szkoda, że oddałaś jednak szczurki... jak dla mnie poszłaś nieco na łatwiznę... wiem co to znaczy mieszkać na lokatorskim, zmieniałam już mieszkania, ale zawsze szukałam takiego, by móc ze sobą zabrać szczury. Wiem, to nie moja sprawa. Ważne, że szczurki znalazły tak szybko dobry domek.
9 duszyczek za TM [*]
Awatar użytkownika
zuzka-buzka

Post autor: zuzka-buzka »

Zgadzam się z Aferson. Jest tyle możliwości, na pewno mogłabyś dzieciaczki zatrzymać, ale cóż... Twój wybór.
ObrazekObrazekObrazek
Alex [*][/color][/b] i Marty [*][/color][/b] u mnie od 09.10.10 Eldo od 11.11.10 Belusia [*][/color][/b] od 08.04.11 Jinxx od 24.05.12 Sykes i Danny od 25.09.12
Awatar użytkownika
zuzka-buzka

Post autor: zuzka-buzka »

Dobrze że u KITEgirl niczego im nie zabraknie. :) Trzymaj się...
ObrazekObrazekObrazek
Alex [*][/color][/b] i Marty [*][/color][/b] u mnie od 09.10.10 Eldo od 11.11.10 Belusia [*][/color][/b] od 08.04.11 Jinxx od 24.05.12 Sykes i Danny od 25.09.12
Awatar użytkownika
aleksa

Zamiast pojazdów na mnie..mogłybyscie okazac troche zrozumienia...nie mialam innej opcji w wakacje jade do pracy i mam z nimi by nie zostala.... :( nie jestem zadowolna ze musialam je oddac.... ale to bylo najlepsze wyjscie
Awatar użytkownika
aleksa

The End

Dziękuję wszystkim forumowiczom za dobre rady, za wspieranie mnie i moich ogonów w trudnych chwilach,za przeżywanie ze mna dobrych i złych momentów :)
Spędziłam z wami wiele cudownych chwil...wiele się od Was nauczyłam i bedzie mi Was brakować :)
nie odchodze z forum nadal będę dzielnie śledzić losy Lexie Heruli i Watki wariatki :):*
Przykro mi że moja przygoda z ogoniastymi zakończyła się w ten sposób ale niestety siła wyższa...

Dziękuję jeszcze raz :):*

Wątek oficjalnie do zamknięcia :'(
Awatar użytkownika
zocha

Post autor: zocha »

Współczuję Ci, że musiałaś oddać swoje dziewczyny. Niestety czasami w życiu zdarzają się sytuację, które niejako decydują za nas :)

Dobrze, że znalazłaś im dom, w którym są razem - to najważniejsze.

Wszystkiego dobrego Ci życzę :-*
w sercu: Norman, PJ, Młody, Zenek, Adżi, Noname, Plastek, Biały

Moje kochane urwisy...
Awatar użytkownika
aleksa

Wielki Powrót

Witam ponownie forumowiczów :)

Wiem, że wątek był zamknięty ... ale wróciłam :) i spodziewam się że niektórym się to nie spodoba, ale postanowiłam adoptowac 2 siostry :) od razu uprzedze wszelkie komentarze iż gdybym nie była pewna że nie dam rady ich utrzymać to nie odważyłabym się na adopcje. Moja sytuacja życiowa sie ustabilizowała, mam stałe mieszkanie w Lublinie w którym bez problemu mogę trzymać panny, TŻ-a który oferuje swoją pomoc i co najważniejsze czas i nie będę obciążała już rodziców ani pieniężnie ani psychicznie ( chociaż ostatnio oglądali film o szczurach i nawet Tatuś był pod wrażeniem jakie to mądre zwierzątka ;D )

Więc chcę Wam przedstawić 2 cudne panienki:

Ahri: ObrazekObrazekObrazek

Oraz Fatum :ObrazekObrazek

a to wątek adopcyjny:

Jutro jadę w odwiedziny i pocykam trochę fotek :) z góry przepraszam ale zapomniałam jak się wstawia zdjecia na forum :P
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”