Moderator: Junior Moderator
To zalezy jaka masz wysoką kuwetę i jak zdolne szczurymacik001 pisze:Pewnie tak. Tylko tak się zastanawiałam. Jeśli żwirek jest zbrylający to najpierw jest w postaci piasku. No i jeśli szczury tak szaleją to ten piasek się nie wysypuje? Bo by mnie chyba bardziej denerwowało sprzątanie piasku, niż zbieranie pojedynczych "kamyczków"
a w zooplusie czy tym drugim dużym sklepie internetowym [ale zapomniałam kompletnie jego nazwęSky pisze:Wie ktoś, gdzie stacjonarnie można kupić we Wrocławiu trociny DOMUS?
http://www.planeta-zoo.pl/popup_image.php?pID=988
Mój ulubiony sklep je wycofał, a są naprawdę dobrej jakości i super wydajne, przy niewielkiej cenie. Są wprawdzie w sklepach internetowych, ale jednak traci to sens, gdzie przy 10 zł za troty płacę 15 za przesyłkę, a wielkich zakupów przez internet nigdy nie robię.
Za wszelkie poszlaki dziękuje.
moje szczury od dłuższego czasu są na trocinach, wcześniej na chipsi citrus były, ale zapach je drażnił. obecnie są na tych, o których pisała Sky i jestem bardzo zadowolona, szczury też na zadowolone wyglądająAferson pisze:Ja od niedawna używam trocin Chipsi citrus. Możecie na mnie koty wieszać o to, ale odkąd ich używam moje szczury przestały kichać. Wcześniej miały żwirek cat's best to kichały... i zastanawiałam się dlaczego, nie mogłam uwierzyć, że to od żwirku drewnianego... a jednak.