Dziewczynki kochane

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Awatar użytkownika
Afera

Re: Dziewczynki kochane

Post autor: Afera »

Coś wiem o tym sikaniu na nowo poznane osoby. Nie boisz się puszczać na balkon? Masz zabudowany?
9 duszyczek za TM [*]
Newbie

Post autor: Newbie »

nie mam zabudowanego, jej wycieczka wyglądała dokładnie tak jak widać na zdjęciach ;) zawsze balkon jest zamknięty w czasie wybiegów lasek, wyszłam na chwilę i tylko Fanta się zaciekawiła. Spokojna głowa, nie miała szans przedostać się w okolice barierki (tak na prawdę to nawet nie stanęła łapą na balkonie ;) )
Obrazek
Awatar użytkownika
Afera

Post autor: Afera »

Pytam z ciekawości. Ja też mam niezabudowany, ale nie otwieram go i nie wychodzę jak biegają szczurasy, jakoś obawiam się. :)
9 duszyczek za TM [*]
Newbie

ja jak wychodzę (inaczej nie otwieram) to zawsze staję przodem do drzwi, myślę że nawet jakby któraś chciała wyjść to bym nie pozwoliła, moje durne są, nigdy nie wiadomo co do łba strzeli :P
Obrazek
Newbie

mówi się "jaki pan taki pies", a u mnie chyba poniekąd pasuje: "jaka pani takie szczury" :P
cały dzień zbiera się na burzę, rano gorąco (i strasznie duszno) - wypuściłam panny na wybieg a te zaszyły się w wersalce i poszły spać (oczywiście poza Pepsi która doprowadza mnie do szewskiej pasji zżerając wersalkę i Fantą, której ADHD nie pozwala zostać zbyt długo w jednym miejscu). Dziewczyny wyłapałam, zamknęłam, żeby otworzyć balkon i wpuścić nieco zupełnie nieporuszającego się powietrza. Laski zasnęły i śpią do tej pory.
Zawiesiłam dziś w klatce do sufitu malutki transporterek, którego wcześniej wszystkie się bały i omijały szerokim łukiem - od razu wparowała do niego Pepsi i ani myśli żeby z niego wyjść. Mam nadzieję że nie utopi się tam w swoich sikach :P

"Szczurzy koszyk" :D
Obrazek Obrazek

Pepsi i zmagania z transporterkiem, który na szczęście udało się ujarzmić :D
Obrazek Obrazek Obrazek

Beżynka, pożeczkowo oka ślicznota:
Obrazek

Wymęczona Fanciucha:
Obrazek Obrazek

i na koniec moje dwa ciapaki-dumbiaki, Fetka i Nirvana:
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
noovaa
Numer GG: 8639358

Post autor: noovaa »

Powiem Ci że w tym faunboxie to one się poduszą w lecie :D
Obrazek
Szczurza rodzinka: * Lili * Kropka * Zmyłka * Wypierd *
Odeszły: * Maja * Różyczka * Adaś * Niunia * Yuki * Remi * Jagódka * Yogi * Phantom * Czochruś * Ninja * Nefertari * Misiu *
Awatar użytkownika
Kluska123

Post autor: Kluska123 »

Przecudowne :) O dziwo, moje chłopaki jakoś w miarę znoszą upał, ale nie wpuszczam ich w pościel, bo mam od razu ciekawy ażurek :D
Moje szczurze szczęście za TM: Kluska Iwan Filipek Lucky Remy Tempuś Julek Szymuś Stuart Biały Teddy Kołtun Batman Toffi Fado Robin

Do zobaczenia Skarby moje...
Newbie

dodam, ze w tym momencie w transporterku wiszą we trzy: Fanta, Feta i Pepsi :P
Obrazek
Awatar użytkownika
noovaa

Będzie cuchnąć ... będzie cuchnąć... będzie cuchnąć ... la .. la .. lalala... :D
Obrazek
Odeszły: * Maja * Różyczka * Adaś * Niunia * Yuki * Remi * Jagódka * Yogi * Phantom * Czochruś * Ninja * Nefertari * Misiu *
Newbie

już wsadziłam tam ręcznik, ale szczochają na potęgę... a śmierdzą zawsze bo sikają na siebie nawzajem, więc nic nowego :D
Obrazek
Awatar użytkownika
KITEgirl
Numer GG: 491855
Kontakt:

Post autor: KITEgirl »

no z tym sikaniem na siebie to jakaś masakra. mnie to nie rusza ale mama już ostatki nerwów i cierpliwości ::)
Newbie

kiedyś myślałam że sikają "pod siebie" i w tym śpią, ale jak Nirvana sikała na czerwono i wszystkie po kolei były w czerwonych plamach to się przekonałam jakie z nich fleje :P
Obrazek
Awatar użytkownika
KITEgirl
Numer GG: 491855
Kontakt:

Post autor: KITEgirl »

ja raz widziałam jak śpiąc w 5 w koszyczku, milka wstała, wlazła na oparcie i nasikała na resztę po czym położyła się ponownie spać. co myślicie o przecieraniu futerka chusteczkami dla dzieci bądź do higieny intymnej? tak aby choć troszkę smrodku zebrać
Awatar użytkownika
noovaa

Kite, uważam ze to może szkodzić ... przez inne PH niż skóra szczurów .. bo tego ani się nie płucze, ani nic.
Obrazek
Newbie

Kite, i tak zaraz się zasikają i znowu będą śmierdzieć więc ja uważam że bez sensu męczyć zwierzaka
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”