paszkudy:D

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Awatar użytkownika
kredka

paszkudy:D

Post autor: kredka »

paszkuda nr.1 Fredzia Kruger:)
Obrazek

paszkuda nr.2 Szprotka Obrazek

Fredziowa sesja będzie jutro,więcej zdjęć ładnych ni mam bo jest strasznie ruchliwa i wszystko jest rozmazane ;D
Obrazek Obrazektutaj: kotka Szprotka, Gacek, Tymon tam: Ziutka the świnka morska[*],Fredzia [*], Alien [*] Miki[*], Ogryzek [*]
Awatar użytkownika
unipaks

Re: paszkudy:D

Post autor: unipaks »

Śliczna dziewuszka z tej Fredzi :) A kocie oczyska - wspaniałe!
Napisz coś więcej o nich - o ich charakterkach, przyzwyczajeniach, upodobaniach. I koniecznie więcej fotek tych piękności! :)
Wyczochraj panny serdecznie ode mnie :-*
[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
Awatar użytkownika
kredka

mam jeszcze kilka fotek:)
Obrazek to zdjęcie jest jakieś nie realne.serio :o

Obrazek Fredzia po kąpieli,która była absolutnie konieczna.trochę się potem obraziła ale szczurze dropsy mogą sprawić cuda ;D

Obrazek przyłapana na bezwstydnym wypijaniu mleka
Obrazek Obrazektutaj: kotka Szprotka, Gacek, Tymon tam: Ziutka the świnka morska[*],Fredzia [*], Alien [*] Miki[*], Ogryzek [*]
Awatar użytkownika
kredka

a teraz trochę o ogonku ;D
Fredzia zamieszkała u mnie jakiś miesiąc temu,niestety kupiłam ja w zoologu,ale wtedy nie miałam o niczym pojęcia.Nie była jakaś specjalnie dzika,więc z oswajaniem nie było problemów.Co do charakteru ciągle ją poznaję :D Jak na szczura przystało jest szczwana jak trzy lisy i nieskończenie kochana.Mam wrażenie,że boi się trochę otwartych przestrzeni,bo gdy kładę ją np.na podłodze zaraz przybiega do mnie i próbuje włazić na mnie po nogawce,lub przynajmniej się schować.Gdy puszczam ją na biurko może szaleć godzinami o dziwo nic nie gryząc ;D Kota się nie boi,ale kot na początku miał chyba ochotę ją schrupać.Na szczęscie już ją olewa.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”