Opioidowe nałogi
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

- Paul_Julian
- Kontakt:
Re: Opioidowe nałogi
Szczursieny :
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
Zdrowia! 

Jak ja lubię się śmiać.. to takie ciekawe doświadczenie.
->Nasze Śliczne Paskudy:*<-
->Mini pociechy<-
->Nasze Śliczne Paskudy:*<-
->Mini pociechy<-
- tahtimittari
- Kontakt:
Dziękuję wszystkim serdecznie

Tahti, co tam u Was nowego? Wojażujesz?
Ciekawam nowych wieści i fotek... Pozdrawiamy!

Ciekawam nowych wieści i fotek... Pozdrawiamy!

[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
- tahtimittari
- Kontakt:
Nie, po prostu sesja w toku
Jeszcze dwa egzaminy przede mną i odetchnę.
Z ciekawszych rzeczy, to znalazłam za lodówką skarbnicę - sznurek, skarpeta, kapselki od butelek, kawałki zeschłego chleba. Wszystko sprawka Sekatora
Czejs jest już wielkości Diabła, jedynie bardziej smukły. No i jak jaśnieje.. Mistrzostwo świata po prostu. W dodatku uskutecznia coś, co nazywam letnim, chamskim podrywem. Podbiega, wczepia się z całej siły łapeczkami w wargę i tak liże, że najchętniej to chyba by głowę do ust wsadził i odgryzł język

Z ciekawszych rzeczy, to znalazłam za lodówką skarbnicę - sznurek, skarpeta, kapselki od butelek, kawałki zeschłego chleba. Wszystko sprawka Sekatora

Czejs jest już wielkości Diabła, jedynie bardziej smukły. No i jak jaśnieje.. Mistrzostwo świata po prostu. W dodatku uskutecznia coś, co nazywam letnim, chamskim podrywem. Podbiega, wczepia się z całej siły łapeczkami w wargę i tak liże, że najchętniej to chyba by głowę do ust wsadził i odgryzł język

- tahtimittari
- Kontakt:
No i Fenek - w przeciągu miesiąca istnienie jego jajec było mocno zagrożone - ganiał chlopaków, męczył ich, a w dodatku parokrotnie chapsnął mnie, bez wyraźnego powodu. Tak mu groziłam, groziłam.. I chyba zrozumiał, bo teraz przyłazi regularnie na mizianko, aż ciężko się od niego opędzić, no i pisków z klatki też nie słychać. Tak więc wyrok został odroczony 

oby już spokój zawsze panowałtahtimittari pisze:Tak więc wyrok został odroczony

http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
odetchnęłam... za Fenka...
Wyczochraj chłopaki i miej za sobą tę sesję!

Wyczochraj chłopaki i miej za sobą tę sesję!

[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
No popatrz, Stanza takie zabiegi jak Czejs uskutecznia, w życiu bym nie pomyślała, że to ma być podryw
Fenku - i na tym już poprzestań, zadymę brzydko robić
Po sesji, albo i w trakcie jej trwania - traktując to jako odskocznię - prosimy opiekunkę o zdjęcia przystojniaków

Fenku - i na tym już poprzestań, zadymę brzydko robić

Po sesji, albo i w trakcie jej trwania - traktując to jako odskocznię - prosimy opiekunkę o zdjęcia przystojniaków

(tahti ma nawet filmik. M.in. z uwiecznioną moją sponewieraną przez Fenka łapą, okazało się, że Fenek bawi się za pomocą zębów...
)
To Wąglik może spokojnie dołączyć do grupki podrywaczy. Jego szczurzy świat zaczyna i kończy się na ludzkich ustach

To Wąglik może spokojnie dołączyć do grupki podrywaczy. Jego szczurzy świat zaczyna i kończy się na ludzkich ustach

Cynamon Imbir Karmel Wanilia
Za TM Wirus Speedy Wąglik Piksel Limfocyt Mikrob Flanelka Kaszmir Szczura
Za TM Wirus Speedy Wąglik Piksel Limfocyt Mikrob Flanelka Kaszmir Szczura
- tahtimittari
- Kontakt:
Chyba jeszcze nigdy nasz temat tak długiej przerwy nie miał.
Wspin, dłuższy wyjazd, ostatnio trochę zajęć. I tak jak zaglądałam to tylko do tematu Uni
Teraz właściwie piszę,bo sporo się stało.
Podrzuciłam szczury mamie gdy jechałam w Bieszczady. Wróciłam - spasione do granic możliwości. Gdyby ktoś mi serwował takie dania i w takiej ilości, jak mama szczurom to sama nie mieściłabym się w drzwiach.
Apogeum jednak nadeszło, gdy już wróciłam.
Ja do zwierzątek w sklepie nie podchodzę, mama tez nie. Coś ją podkusiło.
I tak - przywiozła mi maleńkiego szczurka - nie wiem ile może mieć, z 2 tygodnie może. Siedział z takimi sporo większymi, one hasały, on biedny, chudziutki w kąciku zwinięty. No to jak tu zostawić, wszak on zdechnie.
Obejrzałam go i się okazało - biedactwo od mamy zabrane zostało dużo za wcześnie. Znacznie odwodniony, a zobaczyłam, że nie pije z poidełka, z miseczki. Z palca zlizywał jak oszalały.
To samo z jedzeniem. W sklepie miał miseczkę z karmą, jednak co z tego? Chudzinka nie była zainteresowana żadnym jedzeniem, dopóki mu nie podałam na palcu. A z palca zaczął jeść, jak oszalały. Teraz jesteśmy na takim etapie, że już sam je z miseczki. Nie umie jeszcze gryźć. Dałam mu kawałeczek melona, tylko go lizał, dopiero rozgniecionego pochłonął, jak należy.
I oto on:

tutaj już w stanie wydaje mi się, że znacznie lepszym:

Zdecydowałam się pokazać go wpierw Sekatorowi, gdyż to misiek i uznałam, że jak ktoś może być dla niego opiekunem i tatusiem to właśnie on. I nie myliłam się - wylizany, wyiskany (a maluszek szukał u niego sutków, by móc ssać
). I co najlepsze - gdy już z całym stadkiem łaziły po wersalce, to Sekator małego chował za poduszkami i gdy tylko on próbował wyjśc to Tatuś wybiegał za nim, chwytał go za skórę i zaciągał z powrotem do kryjówki. 
Wspin, dłuższy wyjazd, ostatnio trochę zajęć. I tak jak zaglądałam to tylko do tematu Uni

Teraz właściwie piszę,bo sporo się stało.
Podrzuciłam szczury mamie gdy jechałam w Bieszczady. Wróciłam - spasione do granic możliwości. Gdyby ktoś mi serwował takie dania i w takiej ilości, jak mama szczurom to sama nie mieściłabym się w drzwiach.
Apogeum jednak nadeszło, gdy już wróciłam.
Ja do zwierzątek w sklepie nie podchodzę, mama tez nie. Coś ją podkusiło.
I tak - przywiozła mi maleńkiego szczurka - nie wiem ile może mieć, z 2 tygodnie może. Siedział z takimi sporo większymi, one hasały, on biedny, chudziutki w kąciku zwinięty. No to jak tu zostawić, wszak on zdechnie.
Obejrzałam go i się okazało - biedactwo od mamy zabrane zostało dużo za wcześnie. Znacznie odwodniony, a zobaczyłam, że nie pije z poidełka, z miseczki. Z palca zlizywał jak oszalały.
To samo z jedzeniem. W sklepie miał miseczkę z karmą, jednak co z tego? Chudzinka nie była zainteresowana żadnym jedzeniem, dopóki mu nie podałam na palcu. A z palca zaczął jeść, jak oszalały. Teraz jesteśmy na takim etapie, że już sam je z miseczki. Nie umie jeszcze gryźć. Dałam mu kawałeczek melona, tylko go lizał, dopiero rozgniecionego pochłonął, jak należy.
I oto on:

tutaj już w stanie wydaje mi się, że znacznie lepszym:

Zdecydowałam się pokazać go wpierw Sekatorowi, gdyż to misiek i uznałam, że jak ktoś może być dla niego opiekunem i tatusiem to właśnie on. I nie myliłam się - wylizany, wyiskany (a maluszek szukał u niego sutków, by móc ssać

Mój Boże, jaki okruszek... W tych zoologach to już całkiem rozumu ani serca nie mają... toż to taka dziecinka jeszcze....
Dobrze, że Twoją mamę coś tam pchnęło; mam nadzieję, że szczurzątko szybko nabierze ciałka i będzie zdrowe. Całuski dla niego, a dla Sekatora potrójne, kochany jest!
Tahti, dzięki za pomoc!

Tahti, dzięki za pomoc!

Szczęście dla maluszka, że go mama wypatrzyła, takie maleństwo ... wygląda na 3,5-4 tyg, tylko wychudzony taki
Dobrze, że apetyt mu dopisuje i nadrabia zaległości
Nie ma wyjścia teraz - pod opieką Sekatora, dokarmiany przez mamę (tu niech się wykazuje
) i wychuchany przez Ciebie - musi wyrosnąć na zdrowego, szczęśliwego szczura !
Wszystkiego dobrego mu

Dobrze, że apetyt mu dopisuje i nadrabia zaległości

Wszystkiego dobrego mu