Weselnik :>
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Ja też chciałabym jakąs sesję! Niestety u mnie MG jak na lekarstwo, zaraza, chyba sama w końcu poprowadzę...
Krwiopijka - w co grasz?

Nikogo nie potrzebuję, mam zęby. :>
kolejna cfaniara z feriami :twisted:
jak ja zazdroszcze :roll:
jak ja zazdroszcze :roll:
Moja PONeczka ma dzis urodzinki - Pierwsze urodzinki! :lol:
"Wierząc we własną drogę wcale nie musisz udowadniać, że droga innego człowieka jest zła"
(P.Coelho)
(P.Coelho)
wsystkiego najlepsego:!:
dużo zdrówka i mooooooooorza żarełka 

Morze żarełka to jest to, o czym małe żarłoczne pieski marzą! :lol:
A tymczasem biedaczka skończyła rok i przechodzi ze szczenięcej na karme typu "light".
A tymczasem biedaczka skończyła rok i przechodzi ze szczenięcej na karme typu "light".
"Wierząc we własną drogę wcale nie musisz udowadniać, że droga innego człowieka jest zła"
(P.Coelho)
(P.Coelho)
oczom nie wierze... szatan i sasha wlasnie uprawiaja namietny szczurzy seks... kogo jak kogo, ale ich bym o to nie podejrzewala... :lol: :lol: :lol:
a mi sie usmiech chyba przykleil do twarzy... i nie chce zejsc 
dziwne spotkac sie po 1,5 roku, jakby nic sie nie stalo... nic sie nie zmienilo... dziwnie, przerazajaco... a usmiech i tak nie schodzi...

dziwne spotkac sie po 1,5 roku, jakby nic sie nie stalo... nic sie nie zmienilo... dziwnie, przerazajaco... a usmiech i tak nie schodzi...

hepi i tyle... narobił mi dziś strachu, znowu bolało go serce, ale już jest dobrze, mogłam się przytulić i schować pod ramię jak oglądaliśmy kolejny straszny film... kocham go i tyle... 

A ja jestem webmasterką strony radomskiego schroniska dla zwierząt 

Fea, nie zauwazylam postu... :lol: grywam w co sie da...
ostatnio forgotten realms arcane age - zajezdza heroikiem, ale zakonczylo sie mocno dobijajaco... przez bite 5 minut po 'dziekuje panstwu za kampanie' druzyna siedziala milczaca i jakas nieobacna... poezja... :twisted:

hyhyhy, rodzinka już wyjechała :twisted:
A ja będę mieć zaniedługo szczurka od RattyGirl
:D:D:D:D Jak ja się ciesze!!! Szczurkos będzie miał szczurzego kumpla!!! weee!!!
:D

Ze mną byli:
Panowie: Blade, Szczurkoś, Snoopy, Bezik
Panie: Pussy, Smark
Aktualnie klatka pusta...
Panowie: Blade, Szczurkoś, Snoopy, Bezik
Panie: Pussy, Smark
Aktualnie klatka pusta...
- AngelsDream
- Kontakt:
-
a ja sie pochwale :lol: zrobilam tymusiowi nowe połeczki, namiocik i hamak oraz zjezdzalnie SAMA! ha, taka jestem