Yennefer, Locka i Luna witają wszystkich.!

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Awatar użytkownika
Aluta

Yennefer, Locka i Luna witają wszystkich.!

Post autor: Aluta »

Witam wszystkich.
Chciałam się pochwalić moimi cudownymi ogonkami ;D
Może opowiem historię każdej z nich :)
Yennefer (czyt.Jenefer):
W 2008r. dostałam na gwiazdkę 2 szczurzyce.Białą i czarną.Jak potem się okazało albinosa (Ciri) i rexa (Yenefer).Nie wiedziałam za bardzo nic o szczurach,ale nie bałam się ich.Dowiedziałam się, jaką karmę jedzą, co mogą, a czego nie mogą jeść.Moja mama zorientowała się dopiero po 2 tygodniach, że Yenka ma biały brzuszek i skarpetki. :D Jakimś trafem moja mama je zaakceptowała, choć nigdy nie wzięła ich na ręce.Yennefer jest z zoologa, ale nigdy nie chorowała i nigdy nie było z nią problemów.W lutym tego roku odeszła Ciri.W tedy Yennka została sama.Widać było, że brakuje jej siostry .Mimo to nadal była urocza i skora do zabawy.Uwielbia bieganie po pokoju i siedzenie pod kołdrą.W klatce nie ma ani jednego hamaczka, gdyż po 2min. wszystko zostaje pogryzione i leży w domku ::)

Locka i Luna:
18 maja, gdy wróciłam do domu, mama przyniosła mi 2 ogonki.Były to albinoski.Niestety kupiła je w sklepie :'( Gdybym wiedziała, że planuje mi kupić szczuraski, to na pewno bym jej powiedziała, że nie chcę kupywać w sklepie tylko zaadoptować :( No ale stało się.Przecież nie mogła zwrócić ich do sklepu.Łączenie przebiegło bez żadnych problemów.Tylko jest problem z ich oswojeniem.Ale małymi kroczkami idziemy do przodu ;)

Wkrótce wrzucę fotki.Na pewno pokochacie Y i LL tak jak ja ::)
Ze mną : Locka Luna
Lilith

Za TM: [*]Cleo[/color] [*]Rikki[/color] [*]Yennefer[/color] [*]Ciri[/color]
Awatar użytkownika
zocha

Re: Yennefer, Locka i Luna witają wszystkich.!

Post autor: zocha »

Musisz teraz mamę uprzedzić, że następnym razem jak będzie chciała Ci sprezentować szczury to niech adoptuję, a nie kupuję :)
Ale fajnie, że lubi szczurki ;)

W takim razie czekam na fotki :)
w sercu: Norman, PJ, Młody, Zenek, Adżi, Noname, Plastek, Biały

Moje kochane urwisy...
Awatar użytkownika
Aluta

Re: Yennefer, Locka i Luna witają wszystkich.!

Post autor: Aluta »

Moja mama już od dawna uprzedzona ;) Także spokojnie :)
Ze mną : Locka Luna
Lilith

Za TM: [*]Cleo[/color] [*]Rikki[/color] [*]Yennefer[/color] [*]Ciri[/color]
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”