Nie bardzo mam gdzie zamknąć koty, ponieważ potrafią same otwierać drzwi.
 Nie bardzo mam gdzie zamknąć koty, ponieważ potrafią same otwierać drzwi.  Mogę coś w tej sytuacji zrobić ? W ogóle nie mogę oswoić maluszków.Proszę o pomoc.
 Mogę coś w tej sytuacji zrobić ? W ogóle nie mogę oswoić maluszków.Proszę o pomoc.Moderator: Junior Moderator
 Nie bardzo mam gdzie zamknąć koty, ponieważ potrafią same otwierać drzwi.
 Nie bardzo mam gdzie zamknąć koty, ponieważ potrafią same otwierać drzwi.  Mogę coś w tej sytuacji zrobić ? W ogóle nie mogę oswoić maluszków.Proszę o pomoc.
 Mogę coś w tej sytuacji zrobić ? W ogóle nie mogę oswoić maluszków.Proszę o pomoc. Ogonków nie oddam.Nawet o tym mowy nie ma.Dziękuję za rady, a koty chyba będę wyganiała na podwórko gdy będę szczurki wypuszczać.
 Ogonków nie oddam.Nawet o tym mowy nie ma.Dziękuję za rady, a koty chyba będę wyganiała na podwórko gdy będę szczurki wypuszczać. jeśli dasz radę wygonić koty na podwórko albo chociaż zamknąć drzwi tak aby koty sobie nie otworzyły, to myślę, że bez problemu dadzą radę żyć sobie w jedym mieszkanku. Niestety szczury mają instynkt który mówi im że kota trzeba się bać;)
 jeśli dasz radę wygonić koty na podwórko albo chociaż zamknąć drzwi tak aby koty sobie nie otworzyły, to myślę, że bez problemu dadzą radę żyć sobie w jedym mieszkanku. Niestety szczury mają instynkt który mówi im że kota trzeba się bać;)

Również gdyby mogła, to zjadła by je na śniadanie
 Również gdyby mogła, to zjadła by je na śniadanie   Tylko maluszki jak na razie panicznie się ich boją, ale będę próbowała to zmienić
  Tylko maluszki jak na razie panicznie się ich boją, ale będę próbowała to zmienić