[Klatka] - Wasze klatki
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: [Klatka] - Wasze klatki
Aniu jak czysto w klatce <3 I Maszka jaki bąbel mały 

Czysto, bo specjalnie posprzątałam przed wrzucaniem zdjęć
No tak, Maszka albo coś mi strasznie wolno rośnie, albo już zawsze będzie drobniutka.

Łał, klatka Libellee bardzo mi sie podoba. Urządzona ze smakiem. Taka pogodna kolorystyka a wnętrze bardzo przestrzenne i ergonomiczne
Ja też mam pykówke, ale zniszczyła sie. Pręty jakos pordzewiały i są oblepione takim czymś, półki już chyba z dziesięc razy malowałam emalia bo szczury na nie sikaja i wciąż te półki smierdza, a z wszelkich mebli typu groty zrezygnowałam bo moje sczury wszytsko zaszczywają i te materiałowe meble strasznie smierdza, musialabym je prać co tydzień. Wy nie macie z tym problemu?

ze mną: Fifka, Stokrotka, Jagoda, Szarusia
za TM: Dżuma, Trufla, Krówka, Kleo, Cyrylka

Po prostu je pierzemyaltaj89 pisze: a z wszelkich mebli typu groty zrezygnowałam bo moje sczury wszytsko zaszczywają i te materiałowe meble strasznie smierdza, musialabym je prać co tydzień. Wy nie macie z tym problemu?

Ze mną: Frotka, Flaszka <:3 )~~
Za TM: Ally,Majka,Lidka, Benia, Chrupka, Gaja, Basiek, Poziomka, Czarny, Luna, Krówka, Haszczyk, Duży, Zaraz, Haszczak, Piratka, Mariusz, Felicja, Mioli, Ciri, Pchełka, Halina, Oliwka, Lili, Margola, Mortadela, Rudolf
Za TM: Ally,Majka,Lidka, Benia, Chrupka, Gaja, Basiek, Poziomka, Czarny, Luna, Krówka, Haszczyk, Duży, Zaraz, Haszczak, Piratka, Mariusz, Felicja, Mioli, Ciri, Pchełka, Halina, Oliwka, Lili, Margola, Mortadela, Rudolf
To u mnie dziewczyny wolą koszyczki (nawet sputnika ostatnio olewają). Wykładam je ściereczkami, które muszę prać codziennie, czasem co drugi dzień. Na hamaczkach nie śpią, więc te rzadziej idą do prania 

Bardzo dziękuję, starałam się, żeby było ładnieŁał, klatka Libellee bardzo mi sie podoba. Urządzona ze smakiem. Taka pogodna kolorystyka a wnętrze bardzo przestrzenne i ergonomiczne

Też te wszystkie materiałowe elementy po prostu piorę. Do tej czerwonej kosmetyczki i do tunelu wkładam szmatki, które wymieniam nawet codziennie. Tunele mam dwa, więc mogę je wymieniać, a kosmetyczka jest w środku z takiego gumowatego materiału, wystarczy, że ją na mokro przetrę

altaj89, starą, ocynkowaną klatkę można zanieść do malowania proszkowego. Włożą tą klatkę w jakąś substancję żrącą, żeby pozbyć się rdzy, a potem pomalują ją tak, że szczurom naprawdę ciężko będzie pozbyć się tej farby

A półki można wymienić na koszyki albo plastikowe deski do krojenia (są tanie i łatwe w utrzymaniu) albo tak jak ja poprzycinać na wymiar klatki panele (opcja dla estetów

powodzeniaLibellee pisze:Ja mam zamiar zanieść na takie malowanie moją klatkę

nie wiem czy dobrze pocięłam

KITEgirl, chodzi Ci o to, że klatka jest wielka/ciężka, tak?
Klatka jest składana, można ją wpakować do zamochodu i zawieźć do zakładu malarskiego, nie wiem czy o to Ci chodziło...
Klatka jest składana, można ją wpakować do zamochodu i zawieźć do zakładu malarskiego, nie wiem czy o to Ci chodziło...

ja o takiej opcji nie słyszalam ale jak takie coś jest to bardzo fajnie. Mojej klatce by sie przydało bo wygląda opłakanie choc ma dopiero pół roku
A co to za zaklad malarski? taki malujący samochody czy jak?

Libellee ja przy zdjęciu góry, odstawieniu na bok i uprzątnięciu kuwety mam zadyszkę jaka mi się po rolkach nigdy nie zdarza
to dziadostwo ciężkie! jeszcze jak kuweta z trotami to pół bidy ale jak żwirek na całości to ja dziękuję. jak tak dalej pójdzie to będę odkurzaczem ją sprzątać 

KITEgirl, ja swoją już sprzątam odkurzaczem
Jest cholernie ciężka, fakt. Sama druciana część bez wyposażenia waży 10kg (miałam podane na paczce). Ale takie zawiezienie do zakładu malarskiego to jednorazowy wypad, jakoś dam radę
altaj89, wpisz w google "malowanie proszkowe+nazwa miasta w którym mieszkasz" jak znajdziesz dane jakiegoś zakładu to juz konkretnie od osób pracujących dowiaduj się jak to u nich wygląda i ile zapłacisz za pomalowanie swojej klatki.

altaj89, wpisz w google "malowanie proszkowe+nazwa miasta w którym mieszkasz" jak znajdziesz dane jakiegoś zakładu to juz konkretnie od osób pracujących dowiaduj się jak to u nich wygląda i ile zapłacisz za pomalowanie swojej klatki.
Hm, ja zdecydowałam ze zrobie remont klatki
na malowanie proszkowe zawioze w wakacje, naszczescie jest w moim miejsce jakis zaklad.
Libellee, jesli moge wiedziec - gdzie zakupilas ten wiszacy mebel wygladajacy jak kosmetyczka? czy moze zrobilas sama?

Libellee, jesli moge wiedziec - gdzie zakupilas ten wiszacy mebel wygladajacy jak kosmetyczka? czy moze zrobilas sama?

Ten wiszący mebel wyglądaający jak kosmetyczka, to kosmetyczka
Wygrzebana z dna szafy, bardzo stara 

- sasza&masza
- Numer GG: 9176574

Zmniejszylam fureta o połowe;p Ale po remoncie z powrotem zrobie wielką kalcioche dziewczynom, a co ! niech sie nie marnuje;p
Tylko to sprzątanie

Dog&cat: Vega i Zuza
Ratz: Arkadia Melania Nayeli Malibu Aniołki[*]
Ratz: Arkadia Melania Nayeli Malibu Aniołki[*]
Powiedzcie mi co sądzicie o tym. Klatka samoróbka, wymiary po wewnętrznej stronie 35x50x100cm (trąchę za płytka wyszła
).
Przeznaczona dla dwóch dziewczynek.
Zaraz po zmontowaniu, jeszcze świeża i pachnąca.

Dół:kuweta ze sciółką, domek z pojemnika na zabawki z Leroy Merlin, karmidełko, poidełko, gałąź z wiśni .

Półeczki ze starej klatki myszoskoczka podwieszone na sznurku konopnym, jedna półka z płyty(chyba błąd, ale stabilizuje konstrukcję klatki), kryjówka papierowa do szarpania, sznur do wspinaczki, wapienko i drabinki z siatki.

Na tylnej ścianie przypięte koszyczki, górny hamako-leżak, z przodu hamak-łapak z chusty, pod nim mały hamak(tak wyszło na zdjąciu, po naciąggnięciu sznurków już jest z boku pod nim).

Na koniec pucułowata Edytka

Liczę na konstruktywną ocenę

Przeznaczona dla dwóch dziewczynek.
Zaraz po zmontowaniu, jeszcze świeża i pachnąca.

Dół:kuweta ze sciółką, domek z pojemnika na zabawki z Leroy Merlin, karmidełko, poidełko, gałąź z wiśni .

Półeczki ze starej klatki myszoskoczka podwieszone na sznurku konopnym, jedna półka z płyty(chyba błąd, ale stabilizuje konstrukcję klatki), kryjówka papierowa do szarpania, sznur do wspinaczki, wapienko i drabinki z siatki.

Na tylnej ścianie przypięte koszyczki, górny hamako-leżak, z przodu hamak-łapak z chusty, pod nim mały hamak(tak wyszło na zdjąciu, po naciąggnięciu sznurków już jest z boku pod nim).

Na koniec pucułowata Edytka

Liczę na konstruktywną ocenę