Moje trzy szczurze damy już przedstawione, więc przyszła kolej na resztę zwierzyńca :-)
Przedstawiam moją wspaniałą 22 "osobową" drużynę, składającą się z 12 psów, 9 kotów i mnie
 Na punkcie psów mam kompletnego bzika więc jestem najszczęśliwszą osobą na świecie, posiadając tak duże stado
  Na punkcie psów mam kompletnego bzika więc jestem najszczęśliwszą osobą na świecie, posiadając tak duże stado   Dzieci dogadują się rewelacyjnie, nie ma bójek, przepychanek ani dużych kłótni. Zdarzają się małe sprzeczki ale wszystko w granicach rozsądku. Wszystkie, co do jednego nastawione w 100% na człowieka, do siebie również niesamowicie przywiązane. Utworzyły się małe grupy, ze swoimi liderami i nawykami. Każdy z nich jest inny, a jednocześnie są tak do siebie podobni. Więź jaka powstaje między psem i człowiek jest sama w sobie cudem. Chciałabym od razu opisać każdego z osobna, bo każdy jest tak niewiarygodnie wyjątkowy ale obawiam się, że zajęłoby to zbyt dużo miejsca, a i czytać by się nikomu nie chciało. Będę opisywać codziennie jedno z moich dzieci, myślę, że będzie to odpowiednie dozowanie ich wspaniałości
 Dzieci dogadują się rewelacyjnie, nie ma bójek, przepychanek ani dużych kłótni. Zdarzają się małe sprzeczki ale wszystko w granicach rozsądku. Wszystkie, co do jednego nastawione w 100% na człowieka, do siebie również niesamowicie przywiązane. Utworzyły się małe grupy, ze swoimi liderami i nawykami. Każdy z nich jest inny, a jednocześnie są tak do siebie podobni. Więź jaka powstaje między psem i człowiek jest sama w sobie cudem. Chciałabym od razu opisać każdego z osobna, bo każdy jest tak niewiarygodnie wyjątkowy ale obawiam się, że zajęłoby to zbyt dużo miejsca, a i czytać by się nikomu nie chciało. Będę opisywać codziennie jedno z moich dzieci, myślę, że będzie to odpowiednie dozowanie ich wspaniałości 
Dla zachęty wstawiam zdjęcia moich czworonogów sklejone w jedno
 (niestety czwórki już z nami nie ma
 (niestety czwórki już z nami nie ma   )
 )

Na serio
  Na serio