obrażony :(

Archiwum na ważne stare tematy

Moderator: Junior Moderator

Awatar użytkownika
WildMoon

Post autor: WildMoon »

Maksym.. zaczynam sie tez obrazac... :roll:
Before you speak, THINK!
T - is it TRUE?
H - is it HELPFUL?
I - is it INSPIRING?
N - is it NECESSARY?
K - is it KIND?
ESTI

Post autor: ESTI »

Ja rozumiem, że chcesz się uzewnętrznić, ale błagam nie wysyłaj tylu postów pod rząd...i w tym temacie fotki aktoreczki chyba nie są wskazane...:/ :?
Litości...
Obrazek
Awatar użytkownika
WildMoon

Post autor: WildMoon »

Spoko, zostawiam jak jest. Niech kazdy poczyta i sie moze zorientuje, co sie dzieje na forum, jaka prace odwalaja administratorzy i moderatorzy.
Niestety, prosze panstwa, nie mozna rowniez ukryc, ile czasu i zaangazowania pochlania to forum. Ile sie kasuje, blokuje i edytuje podobnych postow/tematow na dzien, moze sobie jedynie zdac sprawe administracja i moderacja... Dlatego ten JEDEN jedyny dla przykladu zostawiam...
Before you speak, THINK!
T - is it TRUE?
H - is it HELPFUL?
I - is it INSPIRING?
N - is it NECESSARY?
K - is it KIND?
Dixi

Post autor: Dixi »

Wiesz co Maksym - ale nas nie interesują Twoje prywatne zainteresowania....to forum o szczurach i uprasza się Ciebie o przestrzeganie regulaminu, który już naruszyłeś choćby przez produkowanie posta pod postem i pisanie nie na temat....
Pozdrawiam,
Aguśka
pomarańczowy jelcz
Kontakt:

Post autor: pomarańczowy jelcz »

Heh, chyba poznaje pana Maksyma z forum dla cpunow...
Ostatnio zmieniony wt mar 01, 2005 6:42 pm przez pomarańczowy jelcz, łącznie zmieniany 1 raz.
['] Kubuś ['] Groszek ['] Gucio ['] Pan Przytulak
Awatar użytkownika
krwiopij
Kontakt:

Post autor: krwiopij »

i kanibali... ;) :lol:
Obrazek
po drugiej stronie tęczy skaven mały-diego eszwa dotka abishai lena nightstar
mefit diabeł sasha nadia simbul katja kida eileen bandita fuka maluszek diablica
fredryk minah 5-minkowych-maluszków juni furia trzy-uszka tchórzliwiec sofra moria
sokrates
Awatar użytkownika
limba

Post autor: limba »

a wracajac do tematu i pomijajac wywenetrznienia sie Maksyma....Dziewczyny sie na mnie wczoraj ewidentnie obrazily....nie mialam czasu wypuscic ich w ciagu dnia i dopiero moglam wieczorem..a one co??? pokazaly mi ze generalnie to maja mnie w glebokim powazaniu i nie chcialy wyjsc....dopiero po godzinie laskawie wypelzly z klatki....i po porcji chrupkow kukurydzianych fochy poszly w kat....
Aniołki: ['] Garek, Jeff(ka), Chrupek, Teodor, Kapunio, Freska, Żelka, Mufka, Bee-Bee, Kluska, Fryt, Keksik, Frocia, Imbirek, Pchełka, Klapuś [']
Maksym

Post autor: Maksym »

wiedziałem ,że jak to wszystko wkleje zyskam popularnośc ;) O jejq nie wkurzajcie się tak poprostu mi się nudziło ;) Sorka...:) Pozdrawiam...A jak tam szczurek?
Str8

Post autor: Str8 »

[quote="Maksym"]wiedziałem ,że jak to wszystko wkleje zyskam popularnośc ;) O jejq nie wkurzajcie się tak poprostu mi się nudziło ;) Sorka...:) Pozdrawiam...A jak tam szczurek?[/quote]

Niwiedziałem że można dawać szczurkom parówki,(lub inne mięsa) :?
Mój jest wegetarianinem. :) Chociaż ciągnie go do mięska i sosów.
Dona

Post autor: Dona »

Str8, szczerze mówiąc to nie powinno się, no chyba że ugotowany kawałek kurczaczka raz na jakiś czas. Wędlin w stylu np. szynek, kiełbas czy parówek nie powinno się podawać, a przynajmniej nie często i nie w dużych ilościach ze względu chociażby na przyprawy... A bywa i tak że po wołowinie albo wieprzowinie szczurek może się zrobić agresywny.
morzeszek

Post autor: morzeszek »

morfina je miesko jak mi z kanapek zawendzi ale jak zawedzi to już nie mam serca jej zabrać tak wcina
morfina ze mną od 19.IV.2005 (huski)
ixi ze mną od 19.V.2005 (albinoska)

zapraszam do mojej galeri
Fam
Kontakt:

Post autor: Fam »

moja sie obraza zawsze po obcinaniu pazorkow
za tęczowym mostem: Karolcia
Fox

.

Post autor: Fox »

Ja moje narazie odzwyczajam od wchodzenia za monitor, ale są jakieś dziwne bo nawet po wyciagnieciu i wlaniu w tylek postawione na biurku siedza chwile nastroszone po czym leca do mnie i laduja sie pod koszulke:D ale jak juz np wlezie taki za szafe to nie ma zmiluj nie wylezie:D
WIEWIÓR! Szczur nie wiewiór....WIEWIÓR MÓWIE!!!(geneza powstania imienia dla mojej szczurzycy;) )
kitten

Post autor: kitten »

Proponuję wziąć coś ciężkiego i się pacnąć w łeb a potem poczytać o tym jak się karci szczura... :evil:
Fox

.

Post autor: Fox »

Nie przesadzaj krzywda mu się nie dzieje,pozatym nie widziałem jakoś specjalnego topicu jak ukarać szczura, w każdym razie krzywdu mu nie robie.
WIEWIÓR! Szczur nie wiewiór....WIEWIÓR MÓWIE!!!(geneza powstania imienia dla mojej szczurzycy;) )
Zablokowany

Wróć do „Archiwum Główne”