obrażony :(
Moderator: Junior Moderator
Maksym.. zaczynam sie tez obrazac... :roll:
Before you speak, THINK!
T - is it TRUE?
H - is it HELPFUL?
I - is it INSPIRING?
N - is it NECESSARY?
K - is it KIND?
T - is it TRUE?
H - is it HELPFUL?
I - is it INSPIRING?
N - is it NECESSARY?
K - is it KIND?
Ja rozumiem, że chcesz się uzewnętrznić, ale błagam nie wysyłaj tylu postów pod rząd...i w tym temacie fotki aktoreczki chyba nie są wskazane...:/ :?
Litości...
Litości...

Spoko, zostawiam jak jest. Niech kazdy poczyta i sie moze zorientuje, co sie dzieje na forum, jaka prace odwalaja administratorzy i moderatorzy.
Niestety, prosze panstwa, nie mozna rowniez ukryc, ile czasu i zaangazowania pochlania to forum. Ile sie kasuje, blokuje i edytuje podobnych postow/tematow na dzien, moze sobie jedynie zdac sprawe administracja i moderacja... Dlatego ten JEDEN jedyny dla przykladu zostawiam...
Niestety, prosze panstwa, nie mozna rowniez ukryc, ile czasu i zaangazowania pochlania to forum. Ile sie kasuje, blokuje i edytuje podobnych postow/tematow na dzien, moze sobie jedynie zdac sprawe administracja i moderacja... Dlatego ten JEDEN jedyny dla przykladu zostawiam...
Before you speak, THINK!
T - is it TRUE?
H - is it HELPFUL?
I - is it INSPIRING?
N - is it NECESSARY?
K - is it KIND?
T - is it TRUE?
H - is it HELPFUL?
I - is it INSPIRING?
N - is it NECESSARY?
K - is it KIND?
Wiesz co Maksym - ale nas nie interesują Twoje prywatne zainteresowania....to forum o szczurach i uprasza się Ciebie o przestrzeganie regulaminu, który już naruszyłeś choćby przez produkowanie posta pod postem i pisanie nie na temat....
Pozdrawiam,
Aguśka
Aguśka
-
- Kontakt:
Heh, chyba poznaje pana Maksyma z forum dla cpunow...
Ostatnio zmieniony wt mar 01, 2005 6:42 pm przez pomarańczowy jelcz, łącznie zmieniany 1 raz.
['] Kubuś ['] Groszek ['] Gucio ['] Pan Przytulak
i kanibali...
:lol:

a wracajac do tematu i pomijajac wywenetrznienia sie Maksyma....Dziewczyny sie na mnie wczoraj ewidentnie obrazily....nie mialam czasu wypuscic ich w ciagu dnia i dopiero moglam wieczorem..a one co??? pokazaly mi ze generalnie to maja mnie w glebokim powazaniu i nie chcialy wyjsc....dopiero po godzinie laskawie wypelzly z klatki....i po porcji chrupkow kukurydzianych fochy poszly w kat....
Aniołki: ['] Garek, Jeff(ka), Chrupek, Teodor, Kapunio, Freska, Żelka, Mufka, Bee-Bee, Kluska, Fryt, Keksik, Frocia, Imbirek, Pchełka, Klapuś [']
wiedziałem ,że jak to wszystko wkleje zyskam popularnośc
O jejq nie wkurzajcie się tak poprostu mi się nudziło
Sorka...
Pozdrawiam...A jak tam szczurek?

[quote="Maksym"]wiedziałem ,że jak to wszystko wkleje zyskam popularnośc
O jejq nie wkurzajcie się tak poprostu mi się nudziło
Sorka...
Pozdrawiam...A jak tam szczurek?[/quote]
Niwiedziałem że można dawać szczurkom parówki,(lub inne mięsa) :?
Mój jest wegetarianinem.
Chociaż ciągnie go do mięska i sosów.

Niwiedziałem że można dawać szczurkom parówki,(lub inne mięsa) :?
Mój jest wegetarianinem.

Str8, szczerze mówiąc to nie powinno się, no chyba że ugotowany kawałek kurczaczka raz na jakiś czas. Wędlin w stylu np. szynek, kiełbas czy parówek nie powinno się podawać, a przynajmniej nie często i nie w dużych ilościach ze względu chociażby na przyprawy... A bywa i tak że po wołowinie albo wieprzowinie szczurek może się zrobić agresywny.
morfina je miesko jak mi z kanapek zawendzi ale jak zawedzi to już nie mam serca jej zabrać tak wcina
.
Ja moje narazie odzwyczajam od wchodzenia za monitor, ale są jakieś dziwne bo nawet po wyciagnieciu i wlaniu w tylek postawione na biurku siedza chwile nastroszone po czym leca do mnie i laduja sie pod koszulke:D ale jak juz np wlezie taki za szafe to nie ma zmiluj nie wylezie:D
WIEWIÓR! Szczur nie wiewiór....WIEWIÓR MÓWIE!!!(geneza powstania imienia dla mojej szczurzycy;) )
Proponuję wziąć coś ciężkiego i się pacnąć w łeb a potem poczytać o tym jak się karci szczura... :evil:
.
Nie przesadzaj krzywda mu się nie dzieje,pozatym nie widziałem jakoś specjalnego topicu jak ukarać szczura, w każdym razie krzywdu mu nie robie.
WIEWIÓR! Szczur nie wiewiór....WIEWIÓR MÓWIE!!!(geneza powstania imienia dla mojej szczurzycy;) )