Najlepiej by były młode, by można było je od małego wychować
 Najchętniej to z terenów Krakowa, ale w razie czego to można by też spróbować załatwić forumowy transport
 Najchętniej to z terenów Krakowa, ale w razie czego to można by też spróbować załatwić forumowy transport 
Dziękuję za pomoc i pozdrawiam

Moderator: Junior Moderator

Ładnie już umeblowałem. Mojej Loli i Joli się tam spodobało, bo puszczałem je na próbę, by sprawdzić, jakby tam sobie funkcjonowały. Sprawdziłem sobie na kalkulatorze szczurowym i wyszło ładnie na dwa szczurki.
 Ładnie już umeblowałem. Mojej Loli i Joli się tam spodobało, bo puszczałem je na próbę, by sprawdzić, jakby tam sobie funkcjonowały. Sprawdziłem sobie na kalkulatorze szczurowym i wyszło ładnie na dwa szczurki.

Może inny zwierzak się tam znajdzie.
 Może inny zwierzak się tam znajdzie.

Innymi słowy to czego chciałem.
 Innymi słowy to czego chciałem.Gdyby nie fakt, że już nie mam miejsca to z przyjemnością przygarnął bym Twoją szczurzynkę. Życzę powodzenia w szukaniu domu!sacabambaspis pisze:Hej,
mam do pilnego oddania samiczkę (mieszkam pod Krakowem):
http://szczury.org/viewtopic.php?f=163&t=32274
Szczur "standardowy", nie dumbo czy reksik, ale szuka kochającego właściciela

klimejszyn pisze:a 'adoptowałeś' z zoologa czy z giełdy ?