[Klatka] - Wasze klatki
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: [Klatka] - Wasze klatki
Fakt, trochę wąska, ale dwa szczury mogą w takiej żyć. Zwłaszcza samiczki, które są drobne.
szczurki sa 2
wedlug kalkulatora spokojnie starczy na 2 szczury i moze ma krotki bok ale nie jest tak zle
a juz napewno w porownaniu z poprzednimi klatkami jest duzo duzo lepiej 

Ze mną: Gizmo, Frodo, Gus, Loki oraz pies Brutus i paput Hektor
Za Tęczowym Mostem [*]: Edzio, Fredzio, Tarzan, Hedor, Gex, Radarek, Twix, Leon, Lestat, Kovu, Maniek, Dan, Winnie, Castiel[/color]
Za Tęczowym Mostem [*]: Edzio, Fredzio, Tarzan, Hedor, Gex, Radarek, Twix, Leon, Lestat, Kovu, Maniek, Dan, Winnie, Castiel[/color]
- sasza&masza
- Numer GG: 9176574

A to nasza klateczka

Dog&cat: Vega i Zuza
Ratz: Arkadia Melania Nayeli Malibu Aniołki[*]
Ratz: Arkadia Melania Nayeli Malibu Aniołki[*]
Ło matko, ale wielkie :O Ja tak od dwóch dni siedze na forum i szukam pomysłów, niektóre klatki są mega.. Ja lada dzień kupuję swoją 70x40x80cm, na razie trafią tam dwie panny. Jestem w trakcie szycia im domko-hamaczku, pewnie do środka pójdą gałęzie jabłonki, wierzby. Strasznie mi się podoba woliera GoHy, ale takiego im nie zrobię... No, ale co tu gadać po próżnicy, wrzuce zdjęcia jak urządzę 

Hertz, Kokos, Tina, Wydra, Merrill, Resa, Sówka, Rina, Iwan Groźny, Guarana, Pchła, Szachrajka, Rudzik
- kiniaohkinia
A to klatka moich dwóch panów ma wymiary 80x70x40 nie jest zbyt szałowa ,ale w pon będzie w niej więcej dodatków np.rury . : )

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us
obiecalam wstawic zdjecie mojej nowej klateczki wiec wstawiam 

mysle jeszcze co wstawic na dole z lewej strony

mysle jeszcze co wstawic na dole z lewej strony
Nie wstawiaj nic, musze rzeciez gdzieś chodzić 
Te kartonowe pięterka szybko ci namokną siuśkami i nie będą zdawały egzaminu. WYbierz się do jakiegoś TESCO czy TESCO podobnego i kup koszyczki plastikowe albo tacki:)

Te kartonowe pięterka szybko ci namokną siuśkami i nie będą zdawały egzaminu. WYbierz się do jakiegoś TESCO czy TESCO podobnego i kup koszyczki plastikowe albo tacki:)
pudelka sa wymieniane co jakis czas znajoma ze sklepu obuwniczego dostarcza mi pudelka po butach jak sa potrzebne 

Ale z plastikiem zawsze wygodniej - kiedy trzeba przecierasz, np. chusteczką nawilżaną dla dzieci i po sprawie 

Pudełka się nie nadają na półki..wystarczy że raz nasika i już jest fuj
Wymień na plastikowe
Tobie wygodniej będzie sprzątać a szczury nie będą musiały wdychać amoniaku i deptać po swoich zatęchłych siuśkach.
..no i więcej koszyków, tuneli i hamaków
Sporo tam miejsca, z którego nie mogą korzystać...bo przecież nie mają skrzydeł żeby fruwać po tej otwartej przestrzeni 

..no i więcej koszyków, tuneli i hamaków

Ze mną:Mary,Serduszko,Brie,Odyseja i IliadaHS,Berta,Xavi
W sercu:Meggy,Pampuszek,Fibi,Rossa,Vilemo,Sasha,CelicaSR,Lexi,SeventhHeaven,Delicja,Izzie,Lily,Muffinka,FoxyLady,Brook,Brandy,
Shandy,Lucynka,Whisky,Bajka,Daisy,Morelka,Impala,Tessa,Tequila
W sercu:Meggy,Pampuszek,Fibi,Rossa,Vilemo,Sasha,CelicaSR,Lexi,SeventhHeaven,Delicja,Izzie,Lily,Muffinka,FoxyLady,Brook,Brandy,
Shandy,Lucynka,Whisky,Bajka,Daisy,Morelka,Impala,Tessa,Tequila
dokładnie. warto kupić chociaż jeden taras ferplastu z pochylnią, dobrej jakości więc starczy na lata.Ogoniasta pisze:
..no i więcej koszyków, tuneli i hamakówSporo tam miejsca, z którego nie mogą korzystać...bo przecież nie mają skrzydeł żeby fruwać po tej otwartej przestrzeni
ze mną: leszek, kendrick
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
Zwykłe plastikowe tacki, koszyczki - przydałoby się tego jeszcze trochę. W klatce jest miejsca jeszcze dużo.
Rozpieszczury: pomknęły wszystkie...
Za Tęczowym Mostem: Gluś, Frodo, Pan Lizawka, Czmyś, Trzpiotek, Człapek, Szkodnik, Ryjek, Herman, Mlekołak, Adolf, Węgielek, Marquand, Ulli i Klusek [*]
Za Tęczowym Mostem: Gluś, Frodo, Pan Lizawka, Czmyś, Trzpiotek, Człapek, Szkodnik, Ryjek, Herman, Mlekołak, Adolf, Węgielek, Marquand, Ulli i Klusek [*]
O, to by był raj dla szczurasów
http://krakow.gumtree.pl/c-Zwierzaki-ak ... Z304074866 może ktoś szuka większej dla swojego stada...? 

Hertz, Kokos, Tina, Wydra, Merrill, Resa, Sówka, Rina, Iwan Groźny, Guarana, Pchła, Szachrajka, Rudzik
Oto nasz furet:

Rury, tarasy, pochylnia, wieszana micha i kuweta były już w komplecie. My dorzuciliśmy tylko domek i jeden koszyk.
Na tą chwilę musi starczyć, jednak czekamy na szczurze rzeczy od Nietoperka
baby od razu nauczyły się z kuwety korzystać, co mnie satysfakcjonuje bardzo
A fakt, że drewna w klatce brak, satysfakcjonuje mnie bardzo
Wszelkie zapachy zmalały co najmniej o połowę, jeśli nie więcej 

Rury, tarasy, pochylnia, wieszana micha i kuweta były już w komplecie. My dorzuciliśmy tylko domek i jeden koszyk.
Na tą chwilę musi starczyć, jednak czekamy na szczurze rzeczy od Nietoperka

baby od razu nauczyły się z kuwety korzystać, co mnie satysfakcjonuje bardzo

Jak ja lubię się śmiać.. to takie ciekawe doświadczenie.
->Nasze Śliczne Paskudy:*<-
->Mini pociechy<-
->Nasze Śliczne Paskudy:*<-
->Mini pociechy<-
-
mam pytanko. skad mozna wziasc takie plastikowe polki na narozniki ??