Nestea i Fanta
Moderator: Junior Moderator
Re: Nestea i Fanta
Nie napisałem ,że jeszcze kichają.
Amon i Poldek przy gwałtowniejszych ruchach tez uciekają. Pochodź do nich powoli, mów do nich jak najwięcej, żeby się oswoiły z Twoim głosem. Ja w pierwszych dniach kładłam się nieruchomo na łóżku i mówiłam, nawet śpiewałamSzurek15 pisze:I za każdym razem jak podchodzę głośno do klatki to uciekają.

wymiziaj maluchy

http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=32533
na zawsze w serduszku Zeusek 01.03.2009-27.08.2011 (*)
W poniedziałek pójdę z nimi do weta i okażę się co jest.
trzymam kciuki
lepiej dmuchać na zimne :]

Będzie dobrze
.
Napisz w poniedziałek co wet stwierdził.

Napisz w poniedziałek co wet stwierdził.
i jak? Czekam na nowiny 

No i co tam u maluchów?? Byłeś u weta??
A fotki, fotki wrzuć
bo niesamowicie ciekawa jestem jak wyglądają maluchy z tak fajnymi imionami 
A fotki, fotki wrzuć

Ze mną: Bianka vel. Janeczka[*]
Siemka u weta nie byłem ponieważ zabrałem im trociny i odziwo przestały często kasłać teraz sobie czasem pod kichają ale troszkę.
Zdjęcia mogę zrobić tylko jednemu bo jeden mi wychodzi na rękę a drugi się wszystkiego boi i gryzie.Jeszcze jedno da sie zapobiec żeby Nestea-ta co się nie boi mi nie sikała na moje krzesło ;p ?
Zdjęcia mogę zrobić tylko jednemu bo jeden mi wychodzi na rękę a drugi się wszystkiego boi i gryzie.Jeszcze jedno da sie zapobiec żeby Nestea-ta co się nie boi mi nie sikała na moje krzesło ;p ?
Hehe czyli krzesło jest jej
Nie wiem jak oduczyć szczurka, większe doświadczenie mam w kotach i psach, niestety
.
Dobrze, że to była jedynie sprawa trocin.
Czekam na zdjęcia
).

Dobrze, że to była jedynie sprawa trocin.
Czekam na zdjęcia

Co znaczy sika? Tak na całego wypina się i leje czy zostawia krople? Szczury często pozostawiają krople moczu, na przedmiotach i nas (niestety) 

Ryjek, Paszczak i Mika nr 3 
Kocizny Mefcina i Stefcik, zając Closti
w serduszku Gocia,Gajusek,Julka,Migotka, Nelka,Pimplak,Suri,Mika,Rysiek i Mikan,Bubi,Kotlecik,Surik,Viktorek,Miśka,Muminek,Susełek, Toffcik

Kocizny Mefcina i Stefcik, zając Closti
w serduszku Gocia,Gajusek,Julka,Migotka, Nelka,Pimplak,Suri,Mika,Rysiek i Mikan,Bubi,Kotlecik,Surik,Viktorek,Miśka,Muminek,Susełek, Toffcik
No dużo sika poprostu ja go głaszcze ona szczęśliwa i nagle siiii o to mnie denerwuje. A ta druga Fanta to ja sie jej boje poprostu.Włożyłem rękę to ona dziab i ucieka a nestea juz mi powoli wchodzi na rękę ale i tak się boi. Martwię się ,że Fanta zawsze będzie gryzła i się chowała
( <cry>

Spokojnie, może jak się Nestea do Ciebie całkiem przyzwyczai to i Fanta Ci zaufa. Może spróbój ją smakołykami do siebie przekonać 

Ze mną: Bianka vel. Janeczka[*]
Widać miały uczulenie na trocinki. A co do zachowania, uważam, że mają zwyczajnie różne charaktery 

Mała Mi & Migotka