Rozpieszczury i Rozpłaszczury: 4+2, Frodo nas opuścił...
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

- dolby_surround
Re: Rozpieszczury - Frodo, Czmych i Gluś
A to jeszcze dziś ich łączysz, czy czekasz do jutra?
Nie, poczekam do jutra - maluchy muszą się trochę oswoić z otoczeniem, są po ponad 6 godzinach podróży, a i ja jestem zmęczona i łączenie po nocy mija się z celem. Jutro zapoznamy starszych z maluchami 

Rozpieszczury: pomknęły wszystkie...
Za Tęczowym Mostem: Gluś, Frodo, Pan Lizawka, Czmyś, Trzpiotek, Człapek, Szkodnik, Ryjek, Herman, Mlekołak, Adolf, Węgielek, Marquand, Ulli i Klusek [*]
Za Tęczowym Mostem: Gluś, Frodo, Pan Lizawka, Czmyś, Trzpiotek, Człapek, Szkodnik, Ryjek, Herman, Mlekołak, Adolf, Węgielek, Marquand, Ulli i Klusek [*]
Super
Wymiziaj nowych panów, jeśli oczywiście na to pozwolą 

Jak ja lubię się śmiać.. to takie ciekawe doświadczenie.
->Nasze Śliczne Paskudy:*<-
->Mini pociechy<-
->Mini pociechy<-
Pozwalają na mizianie, więc wymiziam
Niczego się nie boją. Mąż je już gilgotał po brzuszkach
Po brzuszkach najłatwiej je odróżnić, ale podejrzewam, że z czasem bez wahania będziemy wiedzieli, który jest który.

No to faktycznie są bardzo oswojeni
Nic tylko się cieszyć
Trzymam kciuki za łączenie i malców! 

Jak ja lubię się śmiać.. to takie ciekawe doświadczenie.
->Mini pociechy<-
->Mini pociechy<-
Gratuluje chłopaków
Czekam na zdjęcia, czuje jak je zobaczę to będę wręcz marzył żeby mieć u siebie 3 szczura:P

ze mną :Dexter
za TM : Max I [*],Max II [*][/i],Wielki Wojownik Sheldon, Wojownik cichy bohater Dexter[*] ;([/i]
za TM : Max I [*],Max II [*][/i],Wielki Wojownik Sheldon, Wojownik cichy bohater Dexter[*] ;([/i]
Re: Rozpieszczury - Frodo i Czmych
Gratuluje i czekam na zdjęcia 

No, mogę wreszcie przedstawić najmłodsze Rozpieszczury
Zdjęcia są takie sobie, ale za nimi naprawdę nie da się nadążyć. Zresztą od robienia im fotek wolę miziać! Mają jeszcze takie miękkie dziecięce futerka... i są naprawdę prześliczne. Zakochałam się, co tu dużo mówić.
Maluchy są pierwszymi szczurami, które korzystają z hamaka z kieszenią, więc kupuję od Nietoperrrka trochę hamako-norek z nadzieją, że ktoś wreszcie będzie korzystał. Starsi są mało finezyjni, uwalą się w zwykłym hamaku i koniec, a jak hamak jest niezwykły, to i tak nie wykorzystają jego dodatkowych funkcji
W ogóle jestem pod wrażeniem, jakie są odważne i ciekawskie. Podróż zniosły podobno równie bezstresowo, jak znoszą tu teraz wszelkie nowości w życiu. Ganiają się, przewracają, iskają, mam wrażenie, że to Człapek jest bardziej dominujący i zadziorny
Spotkanie ze starszymi po południu, bo musimy wyczyścić wolierę.
A oto moi chłopcy najmłodsi
Mniam, mniam... ej, odsuń się, to moje!

Instytucja zaczepno-miziająca czyli mój mąż

Próba zdjęć indywidualnych
Trzpiotek ma biały brzuś, Człapkowe znaczenie na brzuchu jest tak małe, że prawie niewidoczne.

Najfajniej biega się za ogonkiem brata!

Jakby tu wrócić do klatki, hm...

Maluchy są pierwszymi szczurami, które korzystają z hamaka z kieszenią, więc kupuję od Nietoperrrka trochę hamako-norek z nadzieją, że ktoś wreszcie będzie korzystał. Starsi są mało finezyjni, uwalą się w zwykłym hamaku i koniec, a jak hamak jest niezwykły, to i tak nie wykorzystają jego dodatkowych funkcji

W ogóle jestem pod wrażeniem, jakie są odważne i ciekawskie. Podróż zniosły podobno równie bezstresowo, jak znoszą tu teraz wszelkie nowości w życiu. Ganiają się, przewracają, iskają, mam wrażenie, że to Człapek jest bardziej dominujący i zadziorny

A oto moi chłopcy najmłodsi

Mniam, mniam... ej, odsuń się, to moje!

Instytucja zaczepno-miziająca czyli mój mąż

Próba zdjęć indywidualnych

Najfajniej biega się za ogonkiem brata!

Jakby tu wrócić do klatki, hm...

http://imageshack.us/photo/my-images/37/czit7.jpg/ Jakie hasanie. 

9 duszyczek za TM [*]
- dolby_surround
http://imageshack.us/photo/my-images/842/czit4.jpg/ Czy na tym zdjęciu Człapek coś wykaszlnął? Bo jakieś takie dziwne rzeczy przy jego pyszczku.
Chłopcy mają piękne kolorki, absolutnie śliczne brzuchy, cudne łapki, urocze pyszczki i w ogóle wymiziaj ich całych ode mnie
.
Chłopcy mają piękne kolorki, absolutnie śliczne brzuchy, cudne łapki, urocze pyszczki i w ogóle wymiziaj ich całych ode mnie

wydaje mi się, że to suwak od spodni męża Valhallachydolby_surround pisze:http://imageshack.us/photo/my-images/842/czit4.jpg/ Czy na tym zdjęciu Człapek coś wykaszlnął? Bo jakieś takie dziwne rzeczy przy jego pyszczku.
Są przepiękne i widać po zdjęciach, że strasznie ciekawskie a w końcu są dopiero pierwszy dzień u Ciebie, aż się wierzyć nie chce

Nieee, to taka szczurza przypadłość gryzienia wszystkiego, co wisi, a najfajniejsze są spodnie z dużą ilością kieszeni i suwakówdolby_surround pisze:http://imageshack.us/photo/my-images/842/czit4.jpg/ Czy na tym zdjęciu Człapek coś wykaszlnął? Bo jakieś takie dziwne rzeczy przy jego pyszczku.

Idę wymiziać

Jacy oni są cudni, oddaj mi jednego, ja chce takiego 3 do siebie 

ze mną :Dexter
Kurczę, ty to masz talent do imion. Najpierw Czmych a teraz Człapek<lol2> i Trzpiotek
Nawet wymówić na głos jest mi ciężko.!
Chyba dzięki twoim chłopaczkom zaczęły podobać mi się aguty. Niby najzwyklejsze, ale jednak mają to coś...

Chyba dzięki twoim chłopaczkom zaczęły podobać mi się aguty. Niby najzwyklejsze, ale jednak mają to coś...
A najlepiej jest, jak trzeba u weta założyć kartę pacjenta i podyktować te imiona...macik001 pisze:Kurczę, ty to masz talent do imion. Najpierw Czmych a teraz Człapek<lol2> i TrzpiotekNawet wymówić na głos jest mi ciężko.!

Gadom, przecież braci się nie rozdziela

Zaczęliśmy łączenie, maluchy są prześmieszne, Czmyś wygląda na lekko zmęczonego tym, że mu próbują pod brzuch wchodzić i pod ogon mu nosy wsadzają