Dżihad i cała reszta
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: Dżihad i cała reszta
Pozdrowienia i miziaki dla Szafirka i Opalka od nas i od ich brata Boguszka!
Boguszek tez jest bardzo ciekawym szczurkiem, ale chyba troche rozni sie od swoich braci
Jest miziasty, ciagle rzybiega do mnie, zeby go schroniła i przytuliła. Uwielbia na mnie i przy mnie siedziec. Jest rewelacyjnym wspinaczem (tak jak bracia
) i nazywamy go czasem Spider-Man
Jest bardzo mądrym, rozsądnym i rozważnym szczurkiem
Ale jednoczesnie jest samcem alfa i bardzo terytorialnym. Dla mnie i męża jest cudowny, łagodny i kochany, ale troszkę znęca się nad naszym Franiem
Duzy szczurek, jeszcze rośnie, a ma juz pół kilograma
Jak otworzyłam transporterek pod Halami Banacha (w srodku był Szafirek, Opal i Boguszek), Boguszek pierwszy się wychylił z ciekawosci, a Opalek showął głęboko
To pamietam do dzis
Pozdrawiamy!
Kaszka ryżowa i wafelki ryżowe - rządzą nami 
:)Niestety, szafir i Opal absolutnie miziaste nie są. One maja swoje bardzo ważne sprawy, czasem przybiegną na pogłaskanie, ale bez specjalnych czułości. Zdecydowanie rozrywkowe szczury, więc zupełnie inne niż Boguszek. Popatrz, niby rodzeństwo, a jedynie zamiłowania alpinistyczne wspólne.Oj,żeby moje tak się chciały dawać miziać i były takie ułożone :)Super macie!Mało,że miziak to jeszcze kawał szczurzyska.U mnie Opal z Szafirem chyba jako jedyne- poza maluchami- trzymają linię, no ale przy takim tempie spalania w ruchu to byłby cud, gdyby tyły.Miziańsko dla Boguszka i Frania ode mnie, a od mojego duetu i reszty wirtualne iskanie!
Stadko za TM- Dżihad, Kaszmir,Floks, Timur,Opal,Daktyl,Bławatek - niezapomniani...
Stadka ze mną- Imbir,Cynamon,Szafir, Heńkomańki,czyli Maniuś i Heniuś,Taszka i Tosia
Stadka ze mną- Imbir,Cynamon,Szafir, Heńkomańki,czyli Maniuś i Heniuś,Taszka i Tosia
Co tam słychać u chłopaków? Wkrótce roczek 
Fiona Filipinka -(Myszor) Felicity
[*]Freja [*]Ganja [*]Fifka [*]Frisbi [*]Fobia [*]Kropka [*]Fimi [*]Fiszka [*]Flo [*]Fibi
[*]Freja [*]Ganja [*]Fifka [*]Frisbi [*]Fobia [*]Kropka [*]Fimi [*]Fiszka [*]Flo [*]Fibi
No właśnie, co tam? Spragnieni jesteśmy wieści i opowieści 
[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889