Dopiero po skończeniu prania znalazłam w pralce martwą szczurzynkę
   Była taka kochana, najgrzeczniejszy szczur jakiego widziałam, czekał na nią nowy domek...
 Była taka kochana, najgrzeczniejszy szczur jakiego widziałam, czekał na nią nowy domek...   Nigdy sobie tego nie wybaczę
 Nigdy sobie tego nie wybaczę  
Moderator: Junior Moderator
   Była taka kochana, najgrzeczniejszy szczur jakiego widziałam, czekał na nią nowy domek...
 Była taka kochana, najgrzeczniejszy szczur jakiego widziałam, czekał na nią nowy domek...   Nigdy sobie tego nie wybaczę
 Nigdy sobie tego nie wybaczę  

Gdyby była większa to byś zauwazyła, moje tez ciagle włażą w hamaki, nawet czyste. Od teraz szczury w transporterze, a hamaki przed pralką wywrócone na lewą stronę.
 Gdyby była większa to byś zauwazyła, moje tez ciagle włażą w hamaki, nawet czyste. Od teraz szczury w transporterze, a hamaki przed pralką wywrócone na lewą stronę. :) <3
:) <3 Też wiem coś o tym... Niestety, nie zawsze jesteśmy w stanie wszystkiego dopilnować i o wszystkim pomyśleć, jesteśmy tylko ludźmi...
 Też wiem coś o tym... Niestety, nie zawsze jesteśmy w stanie wszystkiego dopilnować i o wszystkim pomyśleć, jesteśmy tylko ludźmi...