Alkenowe nieznośne fifioły
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

-
- Kontakt:
Re: Alkenowe nieznośne fifioły
alkeeeeen!!!Hooop-hoooop!!!... 

TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
Akysz,Szopen,Akuku,Duszka,Tosia,Rambo,Hektor,Lian-Czu[*]
Mebelki polarkowe http://www.fotosik.pl/u/iwonakoziarska/album/1166241/38
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,

Tak tak, wiem, zapuściłam temat, ale baardzo rzadko bywam teraz na forum. Przeprowadziłam się, szczury mają nową kanapę do męczenia, ale ogólnie to się nudzą na wybiegach bo pokój jest mały i nie ma gdzie buszować. Zojeczce głowa nie chce rosnąć

ze mną: leszek, kendrick
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
a może by fotek choć parę? dawno były... 

[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
-
- Numer GG: 4379189
- Kontakt:
No przecież właśnie po to mają nową kanapę.więc zabiera się do wyżerania dziury w tapicerce

Z nami: Ganix, Yetta, Inari, Cerridwen, Ceres Ciel i dziczek Włóczykij
Za TM: 88 szczurzych duszyczek

Za TM: 88 szczurzych duszyczek

to podobnie do mojego Młodego, który też zawsze miał taką małą główkę, inną niż resztaalken pisze: Zojeczce głowa nie chce rosnąćdalej ma taką małą buźkę dziecięcą

no i zgadzam się co do fotek, fotki fotki

alkenowe i fifioły gdzieżeście przepadły ?
wywołuję do odpowiedzi i ukazania się !
a Zojence czupury przesyłam i na półroczku składam najlepsze życzenia
wywołuję do odpowiedzi i ukazania się !
a Zojence czupury przesyłam i na półroczku składam najlepsze życzenia

Hejka! co tam słychać dobrego u fifiołów?
hej tam co u Was słychać ? jakże się czwóreczka sprawuje ?
pozdrawiamy
pozdrawiamy

Sasasaaa jestem w posiadaniu ALKENOWYCH FIFOŁÓW

Fiona Filipinka -(Myszor) Felicity
[*]Freja [*]Ganja [*]Fifka [*]Frisbi [*]Fobia [*]Kropka [*]Fimi [*]Fiszka [*]Flo [*]Fibi
[*]Freja [*]Ganja [*]Fifka [*]Frisbi [*]Fobia [*]Kropka [*]Fimi [*]Fiszka [*]Flo [*]Fibi
Ale, że jak? Tak na tymczas tak?Veerena pisze:Sasasaaa jestem w posiadaniu ALKENOWYCH FIFOŁÓW![]()

Mam nadzieję, że alken wróci do nas niebawem

- Paul_Julian
- Kontakt:
Veerena pisze:Sasasaaa jestem w posiadaniu ALKENOWYCH FIFOŁÓW![]()
To foty dawaj, jak już porwalaś Fifioły!
Szczursieny :
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
Wczoraj oddałam je prawowitej właścicielce
Zauroczyła mnie Fifoł
Tżt't nie chciał jej oddać
a Kaszanka jak miło ją się miętosiło.
Wszystkie taki miłe w dotyku były
nie wiem w czym Alken je pierze
nie chciała zdradzić 

Zauroczyła mnie Fifoł

Wszystkie taki miłe w dotyku były

Fiona Filipinka -(Myszor) Felicity
Halo halo
widzę że Veerena się pochwaliła
no Fifioły były na wczasach i doprowadziły pewnego pana do alergii 
Ech, zaniedbałam forum/temat przez ostatnie kilka miesięcy a mod to ze mnie żaden, wypadałoby złożyć rezygnację
Postaram się wpadać częściej ale jak mi to wyjdzie - nie wiem.
Niestety z dobrymi wieściami nie przychodzę bo mi się Fifioł wczoraj pochorował
słaba jest i nie trzyma w łapkach jedzenia. Ona już od dłuższego czasu miała dość "widoczny" oddech ale nie przeszkadzało jej to w funkcjonowaniu, to jakoś to zbagatelizowałam, nie chciałam jej stresować i napromieniowywać, a może trzeba było iść na rentgen...? no w każdym razie teraz rentgena jej nie zrobią jak jest osłabiona, a z osłuchu to nie wiadomo czy to jej sapanie spowodowane jakąś wadą płuc (serca?) czy infekcją, tyle mówi wet a z tego co ja słyszę tak na ucho to jest jakiś lekki szum oprócz jej codziennego sapania. Dostała steryd, zjadła Vetmedin i jakieś Immunocośtam i mam nadzieję że się pozbiera. Bo tak sobie myślałam ostatnio o moich szczurach i wyszło że nigdy mi się nie zdarzyło, żeby mi jakiś weterynarz wyleczył szczura...z reguły nie chorowały, a jak już zachorowały to ostatecznie...
Reszta ma się dobrze, Zoja ma nadal małą głowę, a w niej fiu-bździu (wyrosła na takiego szczura co to ludzia nie lubi, a raczej siedzenia w miejscu i głaskania, ma motorynkę w dupie a na wybiegach rzadko ją widuję, ma jakieś tam swoje szczurze sprawy, całe szczęście niczego nie niszczy) Kaszanka jest wałkiem (ale mięśniastym, bez tłuszczu) i demoluje pokój (kanapę oczywiście) a Tosia jest zasuszonym ogryzkiem który dzielnie wspomaga Kaszankę ( tam gdzie Kaszanka wydrąży - Tosia zatyka swoją osobą)

Ech, zaniedbałam forum/temat przez ostatnie kilka miesięcy a mod to ze mnie żaden, wypadałoby złożyć rezygnację

Postaram się wpadać częściej ale jak mi to wyjdzie - nie wiem.
Niestety z dobrymi wieściami nie przychodzę bo mi się Fifioł wczoraj pochorował

Reszta ma się dobrze, Zoja ma nadal małą głowę, a w niej fiu-bździu (wyrosła na takiego szczura co to ludzia nie lubi, a raczej siedzenia w miejscu i głaskania, ma motorynkę w dupie a na wybiegach rzadko ją widuję, ma jakieś tam swoje szczurze sprawy, całe szczęście niczego nie niszczy) Kaszanka jest wałkiem (ale mięśniastym, bez tłuszczu) i demoluje pokój (kanapę oczywiście) a Tosia jest zasuszonym ogryzkiem który dzielnie wspomaga Kaszankę ( tam gdzie Kaszanka wydrąży - Tosia zatyka swoją osobą)
ze mną: leszek, kendrick
- Paul_Julian
- Kontakt:
Fifiołom zdrowia życzymy!
A czemu nei możesz iśc na rtg z Fifiołkiem jak oslabiona ? promieniowanie to nie już takie jak kiedyś.
Ciekawe co to za szczurze sprawy ma Zojka. Z reguły, jak szczur siedzi cicho to znaczy, ze coś demoluje
Ściski dla Kaszanki i Tosi 
I fotki, a co!
A czemu nei możesz iśc na rtg z Fifiołkiem jak oslabiona ? promieniowanie to nie już takie jak kiedyś.
Ciekawe co to za szczurze sprawy ma Zojka. Z reguły, jak szczur siedzi cicho to znaczy, ze coś demoluje

I fotki, a co!

Szczursieny :
W szczurzym raju:
W szczurzym raju:
-
- Kontakt:
Tak,tak!Ja też dopominam się o fotki!!!I zdrówka dla Fifiołstwa,dla reszty również! 

TU I TERAZ Gwizdo,Duszek