nie mówię już o podgryzaniu mi warg czy powiek:/ staję się to coraz bardziej wkurzające... ostatnio nawet chciałam go oddać jednak nie mam serca w końcu kiedyś to było moje kochane maleństwo! nie wiem skąd ta nagła zmiana zachowania.. Czym to jest spowodowane? czy on mnie już nie lubi? co mam zrobić, abyśmy znowu stali się jednością?!Bardzo proszę o fachową pomoc jest to dla mnie naprawdę ważne:)
 nie mówię już o podgryzaniu mi warg czy powiek:/ staję się to coraz bardziej wkurzające... ostatnio nawet chciałam go oddać jednak nie mam serca w końcu kiedyś to było moje kochane maleństwo! nie wiem skąd ta nagła zmiana zachowania.. Czym to jest spowodowane? czy on mnie już nie lubi? co mam zrobić, abyśmy znowu stali się jednością?!Bardzo proszę o fachową pomoc jest to dla mnie naprawdę ważne:)Oto zdjecie ogonow Czarny to Intruz a ten obok to Łazik.

A gdybym zwiększyła wybiegi o godzinę to jest szansa, że szybciej zrozumie, że moje palce czy pięty to nie jedzonko..?
  A gdybym zwiększyła wybiegi o godzinę to jest szansa, że szybciej zrozumie, że moje palce czy pięty to nie jedzonko..? .
.