Rasta,Bajka i Miki

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
baja0799

Rasta,Bajka i Miki

Post autor: baja0799 »

Czytając trochę o waszych zwierzakach skusiłam się i postanowiłam założyć temat dla moich ;p
A więc tak:
Jestem szczęśliwą posiadaczką trzech wspaniałych pupilków ! ;p
Zacznijmy od tego ,który jest u mnie najdłużej :
-Bajka:Bajka to suczka ,mieszana jamniczka ,koloru czarno-podpalanego. Jesteśmy już razem 3 lata i nie zamierzamy się rozstawać ;p Bajeczkę dostałam od koleżanki mojej mamy ,której się oszczeniła sunia. Nie było to specjalnie ,bo suczka uciekła i wróciła zaciążona ;] Bajka była jedynym w miocie psiakiem takiego kolorku ,reszta typowe brązowe jamniki (mieszane). Często mówię do niej Księżniczka ,bo ma wszystko czego chce ! Przyznam ,że jest nie małym łakomczuszkiem ;p Lubi także szaleć i biegać w leśnych chaszczach ;p Ale co ja was będę zanudzać -teraz najlepsze-FOTY !

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Rasta:Rasta to 5-miesięczna szczurzyca ze sklepu zoologicznego ;( Kupowałam ją w wakacje ,kiedy jeszcze nie wchodziłam na szczury.org i nie miałam pojęcia o takich rzeczach jak : szczur samotny to szczur nie szczęśliwy,nie kupujmy szczurków z zoologu! Teraz jednak poszukuję koleżanki dla Rasteczki ;p Jest ona prześliczna i szalona . Ma dopiero 5 miesięcy i zdąży się jeszcze wielu rzeczy nauczyć .

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Miki:Miki to maleńki koteczek ,który trafił do mnie nie dawno (z dwa tygodnie temu?).Jest biało-rudy i szalony ;p Fotek jeszcze nie mam ,ale jak będą to dodam ;]
baja0799

Re: Rasta,Bajka i Miki

Heh ,nikt się nie odzywa ;/
dusiaczek
Kontakt:

Post autor: dusiaczek »

to jest ta piękna "niewiadoma" ^^ Śliczne ma to futro, takie nijakie.
~"zapomnialem ze ziarno tez ma uczucia i rodzine.."

~80% Twoich problemów rozwiąże Google i opcja "Szukaj" na odpowiednim forum, na pozostałe 20% wystarczy wódka.
baja0799

Rastka jest nową odmianą wśród szczurów ! 'Nijaka' !
Ale za to jest przynajmniej wyjątkowa ! ;p
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”