A więc tak:
Jestem szczęśliwą posiadaczką trzech wspaniałych pupilków ! ;p
Zacznijmy od tego ,który jest u mnie najdłużej :
-Bajka:Bajka to suczka ,mieszana jamniczka ,koloru czarno-podpalanego. Jesteśmy już razem 3 lata i nie zamierzamy się rozstawać ;p Bajeczkę dostałam od koleżanki mojej mamy ,której się oszczeniła sunia. Nie było to specjalnie ,bo suczka uciekła i wróciła zaciążona ;] Bajka była jedynym w miocie psiakiem takiego kolorku ,reszta typowe brązowe jamniki (mieszane). Często mówię do niej Księżniczka ,bo ma wszystko czego chce ! Przyznam ,że jest nie małym łakomczuszkiem ;p Lubi także szaleć i biegać w leśnych chaszczach ;p Ale co ja was będę zanudzać -teraz najlepsze-FOTY !

Rasta:Rasta to 5-miesięczna szczurzyca ze sklepu zoologicznego ;( Kupowałam ją w wakacje ,kiedy jeszcze nie wchodziłam na szczury.org i nie miałam pojęcia o takich rzeczach jak : szczur samotny to szczur nie szczęśliwy,nie kupujmy szczurków z zoologu! Teraz jednak poszukuję koleżanki dla Rasteczki ;p Jest ona prześliczna i szalona . Ma dopiero 5 miesięcy i zdąży się jeszcze wielu rzeczy nauczyć .

Miki:Miki to maleńki koteczek ,który trafił do mnie nie dawno (z dwa tygodnie temu?).Jest biało-rudy i szalony ;p Fotek jeszcze nie mam ,ale jak będą to dodam ;]