Żyła długo, ale zawsze jest smutek...
 Żyła długo, ale zawsze jest smutek...[*]
A maleństwo jest przeboskie, szczególnie imię!

Moderator: Junior Moderator

Jestem spokojna właśnie dlatego bo wiem, że nic złego jej się nie działo, po prostu zasnęła.
 Jestem spokojna właśnie dlatego bo wiem, że nic złego jej się nie działo, po prostu zasnęła. 

Zapoznawanie szło gładko, oprócz tego, że Sepsa nasza łysa parówa niedobra pofukiwała na maluszka. Po dłuższym czasie na wybiegu dziewczyny zaczęły podsypiać z nudów
 Zapoznawanie szło gładko, oprócz tego, że Sepsa nasza łysa parówa niedobra pofukiwała na maluszka. Po dłuższym czasie na wybiegu dziewczyny zaczęły podsypiać z nudów  a Obalka zajęła się maluszkiem z należytą troską - niczym szczurza mama - przytuliła ją i nie dała nikomu zrobić jej krzywdy
 a Obalka zajęła się maluszkiem z należytą troską - niczym szczurza mama - przytuliła ją i nie dała nikomu zrobić jej krzywdy  .
 . 

Apetyt ma aż miło, wczoraj jak poczuła małże, to porwała Szałasowi z palców i myślałam, że się zapowietrzy, ale to tylko tak wyjątkowo
 Apetyt ma aż miło, wczoraj jak poczuła małże, to porwała Szałasowi z palców i myślałam, że się zapowietrzy, ale to tylko tak wyjątkowo  

alfa Chrupiszon i mała Bańka
 alfa Chrupiszon i mała Bańka 
 Obalka i maluch
 Obalka i maluch 
  Sepsa i mała
 Sepsa i mała 
  Dżuma i Baniś
 Dżuma i Baniś  
  męczenie
 męczenie  
  Dżuma i Chrup
 Dżuma i Chrup 
  Obik modelka
 Obik modelka   
  om nom nom! (Kofola)
 om nom nom! (Kofola) romantyczny pocałunek
 romantyczny pocałunek  

...i Baniusia w pełnej krasie
 ...i Baniusia w pełnej krasie  
  małpowanie!
 małpowanie! 

Dżumiks the vampire
 Dżumiks the vampire 

Sepsa
 Sepsa 

Chrupka
 Chrupka "Shame on me"
 "Shame on me"  

matkująca Obalka
 matkująca Obalka  

odpał na stójki
 odpał na stójki  

Tym razem burmeska Obiczka najbardziej mi się podoba.
 Tym razem burmeska Obiczka najbardziej mi się podoba.   

Niestety, mała nie chce dać się dominować, zaczepia wszystkich i ucieka - a jest dużo szybsza
 Niestety, mała nie chce dać się dominować, zaczepia wszystkich i ucieka - a jest dużo szybsza  Nie drze już japy w takim stopniu, ale często zastaje ją przy próbach dominacji reszty -  z Kofolą już się udało... mały otwarty pyszczek, stójka, boksowanie, przewrócenie na plecy. Choć pozycja Chrupki - naszej alfy, wydaje mi się niezagrożona... nigdy nie wiadomo co zrobi mały, niebieski pisklak (tak mi się kojarzy sierść velveteen - z mięciutkim pisklaczkiem:D)
 Nie drze już japy w takim stopniu, ale często zastaje ją przy próbach dominacji reszty -  z Kofolą już się udało... mały otwarty pyszczek, stójka, boksowanie, przewrócenie na plecy. Choć pozycja Chrupki - naszej alfy, wydaje mi się niezagrożona... nigdy nie wiadomo co zrobi mały, niebieski pisklak (tak mi się kojarzy sierść velveteen - z mięciutkim pisklaczkiem:D) ). Najbardziej aktualne - z 10.12
 ). Najbardziej aktualne - z 10.12  Mam nadzieję, że modelki się spodobają
  Mam nadzieję, że modelki się spodobają  

serduszko <3
 serduszko <3  prawie jak Pink Floyd
 prawie jak Pink Floyd 
dziękuję bardzo za pochwałysylwiaj pisze:heheh Sepsa jak imie do niej pasuje:D bardzo mi sie Twoje stado podoba:)
 cieszę się, że dziewczyny się podobają!
 cieszę się, że dziewczyny się podobają! 
 Wszystkie świetne no i na dokładkę jeszcze ten kapitalny bonus..!
  Wszystkie świetne no i na dokładkę jeszcze ten kapitalny bonus..!  I tyłeczki!
   I tyłeczki!  

Dziękuję uni! Odkąd dostałam aparat staram się realizować fotograficznie i czasem uda mi się uchwycić coś fajnego - ciesze się z tego jak dziecko! A jeśli się podoba - to jak dziecko, które dostało lizakaunipaks pisze:Ile cudnych zdjęć!Wszystkie świetne no i na dokładkę jeszcze ten kapitalny bonus..!
I tyłeczki!

Wycałuję jak wstaną, bo śpiochy lenią się niemiłosiernieunipaks pisze:Całe stadko proszę od nas wycałować i przekazać, że my tu liczymy na rychłe przypieczętowanie nowych szczurzych przyjaźni w dużym gronie