Sorki, ale jestem w tym nowa

Jestem z Warszawy

1. Czy masz już szczury?
Tak mam 2 dumbo (trzecia zdechła miała3 lata)
2. Czy posiadasz klatkę? Jak tak to jakie ma wymiary.
Mam 4 klatki, ale maleństwa będą trzymane w 120/100/60, na specjalne ( moje zamówienie), reszta to największe z Kakadu dla szczurka i jeszcze 1 ok. 70/45/50 też na specjalne zamówienie. Mają w każdym poidełka, domek, miseczke z jedzeniem
3. Do jakiego weterynarza chodzisz/będziesz chodzić?
Ja chodziłam na Potocką 4 i jestem bardzo zadowolona. Moja szczurka mmiała jak zdechła ponad 3 lata, a inna laboratoryjna ma już ponad 2.
4. Czym zamierzasz karmić szczurki?
jedzenie versele-laga, rat nature i jedzenie takie jak serek biały, żółty, od czasu do czasu troszeczkę mięska i jajka i takie tam.
5. Czy zamierzasz rozmnażać szczury?
Raczej nie, ale jeśli będą wskazamnia to jest taka możliwość. Mam w domku warunki, ale na pewno nie będę tego robiła jak wszystkim maluchom nie będę mogła zapewnić bezpiecznego domu.

6. Czy będziesz raz na jakiś czas informować o stanie zdrowia szczurków?
Oczywiścię, jestem tego świadoma, że odobą na tym forum bardzo zależy na szczurkach, a dodatkowo mogę zapewnić, że będę przesyłała zdięcia

7. Czy masz w domu inne zwierzęta? Jeśli tak, jak zadbasz o bezpieczeństwo szczurów w tym kontekście.
Mam psa, ale on ma zakaz wchodzenia do mmojego pokoju, od ponad 2 lat tam go nie była, poza tym panicznie się ich boi... Raz dałam powąchać jednego z nich ( oczywiścię trzymałam tak, aby się nic nie stało) to zaczą piszczeć i uciekać

Aż się za nim kurzyło

8. Jak rozwiążesz sprawę wyjazdów?
Osobiścię sama nielubię nigdzie jeździć. Zawsze siedzę w domciu, ale jak mam gdzieś jechać zawsze je zabieram ze sobą, a jak nie mogę zabrać ( raz wylądowałam w szpitalu na 3 dni) moja mama zadba o nie. A raczej je podtuczy

9. Jak będą wyglądały wybiegi?
Mam duży pokój i wszelkie kable są zabezpieczone, na dworku mam też wybieg, ale ogrodzony i jest zbudowany na wzór boksu dla psa z trawką w środku

Mają też tam schronienie przed słońcem i wiatrem, dodatkowo mają też miejsce do pływania. Taki niby basenik.
10. Czy zgodzisz się na wizytę przedadopcyjną?
Mogę zrobić zdięcia, ale na wizytę w domu moja mama się niezgodzi, ze względów bezpieczeństwa
11. Czy podpiszesz umowę adopcyjną? Jeśli jesteś niepełnoletni(-a), czy podpisze ją rodzic/opiekun?
Nie wiem co to jest umowa adopcyjna, ale jeśli chodzi o to, że nie dom maluchów wężowi lub nie wyżuce je na dwór to tak.