Zaadoptuje dwa szczurki -Białystok

Archiwalne adopcje (udane i nieudane) i archiwalne narodziny

Moderator: Junior Moderator

anka28

Zaadoptuje dwa szczurki -Białystok

Post autor: anka28 »

Witam :)
Chętnie zaadoptuje dwa szczurki.
Mam 28 lat i ustabilizowaną sytuacje rodzinną oraz dużo czasu wieczorami kiedy jestem sama a bym mogła bawić się i obserwować zabawy ogoniastych;) Nigdy nie miałam szczurków całe życie z psami plus w międzyczasie były chomiki. Na dzień dzisiejszy nie mogę zapewnić psiakowi zbyt dużo ruchu więc po ponad rocznych dumaniach nad szczurkami zdecydowałam się na wzięcie do siebie szczurzej dwójeczki :) Nie mam klatki ale to nie jest problem bo mogę pójść i kupić od ręki że tak powiem ze względu na możliwości ustawienia w domu klatki zdecydowałam się na klatkę o wymiarach 60/39/52 bez wyposażenia w środku (obiecał mi mój małż że ją urządzi)(no chyba że trafię jakąś wyższą ale o tej samej podstawie ale ciężko to widzę :-\ większa by musiała stać w przejściu i przy szafie którą się często otwiera, w związku z czym najlepiej żeby to były dwie samiczki I najlepiej by było aby miały 2-6 miesięcy . Jeśli chodzi o weta to myślę że coś mi doradzą białostocczanie i w razie adopcji jakoś wyjdzie z wizytą przedadopcyjną;) Jeśli chodzi o żarełko to wiem że mam kupić Versele Laga dla szczurków poza tym to się zobaczy co będą lubić ale i ja i mąż lubimy gotować to się pokombinuje ;D Nie mam zamiaru rozmnażać szczurków i ta parka ogonków ma być jedynymi futrzakami w domu :D A c do wyjazdów to ze względu na pracę mojego mężastego to jest max tydzień raz w roku( :-[ ) więc to nie problem.
Misia [*] Whisky [*] Mamba [*] Imbir [*] Paszczusia [*]
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=34050
Rajuna

Re: Zaadoptuje dwa szczurki -Białystok

Post autor: Rajuna »

Jesteś zdecydowana na samiczki? Bo szczurków jest do adopcji masa, a dziewczyny zawsze "schodzą" ;) skoro nie masz jeszcze stada i możesz zdecydować, czy chcesz chłopców czy dziewczynki, to zastanów się nad facetami - na nich zawsze mniej chętnych, więc często długo siedzą w domach tymczasowych czekając na nowych opiekunów.
Hertz, Kokos, Tina, Wydra, Merrill, Resa, Sówka, Rina, Iwan Groźny, Guarana, Pchła, Szachrajka, Rudzik
anka28

planowana klatka preferowana dla samiczek z tego co się radziłam tu na forum to raz
a dwa to wiem że obie płcie obsikują ale jednak samce nieważne jakiego gatunku są bardziej intensywni i zapachowo i ilościowo ;)
Awatar użytkownika
Afera

Post autor: Afera »

Ale jakie duże i przytulaśne są samce. :) Ja osobiście wolę facetów. ;)
9 duszyczek za TM [*]
anka28

dziś w nocy dziewczyny mają dojechać do mnie do domku więc wątek nieaktualny ;D
ODPOWIEDZ

Wróć do „Archiwum Adopcji i Narodzin”