Witam
Chętnie zaadoptuje dwa szczurki.
Mam 28 lat i ustabilizowaną sytuacje rodzinną oraz dużo czasu wieczorami kiedy jestem sama a bym mogła bawić się i obserwować zabawy ogoniastych;) Nigdy nie miałam szczurków całe życie z psami plus w międzyczasie były chomiki. Na dzień dzisiejszy nie mogę zapewnić psiakowi zbyt dużo ruchu więc po ponad rocznych dumaniach nad szczurkami zdecydowałam się na wzięcie do siebie szczurzej dwójeczki

Nie mam klatki ale to nie jest problem bo mogę pójść i kupić od ręki że tak powiem ze względu na możliwości ustawienia w domu klatki zdecydowałam się na klatkę o wymiarach 60/39/52 bez wyposażenia w środku (obiecał mi mój małż że ją urządzi)(no chyba że trafię jakąś wyższą ale o tej samej podstawie ale ciężko to widzę

większa by musiała stać w przejściu i przy szafie którą się często otwiera, w związku z czym najlepiej żeby to były dwie samiczki I najlepiej by było aby miały 2-6 miesięcy . Jeśli chodzi o weta to myślę że coś mi doradzą białostocczanie i w razie adopcji jakoś wyjdzie z wizytą przedadopcyjną;) Jeśli chodzi o żarełko to wiem że mam kupić Versele Laga dla szczurków poza tym to się zobaczy co będą lubić ale i ja i mąż lubimy gotować to się pokombinuje

Nie mam zamiaru rozmnażać szczurków i ta parka ogonków ma być jedynymi futrzakami w domu

A c do wyjazdów to ze względu na pracę mojego mężastego to jest max tydzień raz w roku(

) więc to nie problem.