) . na dodatek moja siostra około 2 miesiące temu przyniosła kotka do domu którego zatrzymaliśmy. ten kot nie raz wchodzi do mojego pokoju i się czaji na szczura. Czemu fredziu tak nagle sie zmienił. aha zapomniałam , mnie teraz nie ma często w domu i już tak często nie wychodzi. Czy on może czuć do mnie żal ( ale czemu się rzuca na wszystkich członków rodziny) . jest przestraszony przez kota ? powinnam go wykastrować. ? Czytałam na internecie że on może przez to próbować mną dominować i powinnam go wziąć przekręcić na plecy i tak długo trzymać aż zacznie piszczeć . żeby mu pokazać że "Ja tu żądze" ??
) . na dodatek moja siostra około 2 miesiące temu przyniosła kotka do domu którego zatrzymaliśmy. ten kot nie raz wchodzi do mojego pokoju i się czaji na szczura. Czemu fredziu tak nagle sie zmienił. aha zapomniałam , mnie teraz nie ma często w domu i już tak często nie wychodzi. Czy on może czuć do mnie żal ( ale czemu się rzuca na wszystkich członków rodziny) . jest przestraszony przez kota ? powinnam go wykastrować. ? Czytałam na internecie że on może przez to próbować mną dominować i powinnam go wziąć przekręcić na plecy i tak długo trzymać aż zacznie piszczeć . żeby mu pokazać że "Ja tu żądze" ??z góry dziekuje