Robilismy zadanie jakies tam, oczywiscie mi sie nie chcialo i nierobilam. Babka powiedziala ze nie mam zadnej oceny i mi to sprawdzi, a ja mialam szczęśliwy numerek i nie mogla mnie pytac. Kłóciłam sie z nia, ze nie moze mi sprawdzic bo mam szczęśliwy numerek i już ( a w rzeczywistości mogła
Weselnik :>
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
a jak ja lubie sie klocic z babką z reli
Robilismy zadanie jakies tam, oczywiscie mi sie nie chcialo i nierobilam. Babka powiedziala ze nie mam zadnej oceny i mi to sprawdzi, a ja mialam szczęśliwy numerek i nie mogla mnie pytac. Kłóciłam sie z nia, ze nie moze mi sprawdzic bo mam szczęśliwy numerek i już ( a w rzeczywistości mogła
) ale ja i tak jej nie dalam i postawila mi jedynke do dzienniczka
co szem babka bedzie mną rządzić
pitam z następnej reli i tyle.
Ze mną byli:
Panowie: Blade, Szczurkoś, Snoopy, Bezik
Panie: Pussy, Smark
Aktualnie klatka pusta...
mam na chacie 2 zajefajne dumbo - jakby mogly to by odleciały na tych uszach :lol: Kisiel wczuł sie w role Rambo i musial być zamkniety teraz looka na mnie zza klatki jakbym mu mega hiper krzywde zrobila 
Ostatnio zmieniony ndz mar 20, 2005 5:12 pm przez soho, łącznie zmieniany 1 raz.
w serduszq... Kisiel ,Bingo,Trysia,Pacio,Glucia,Blutek
ik hou van je schatjes :*
moje gwiazdki na niebie
moje gwiazdki na niebie
udalo mi sie narysowac rysunek w PSie, jestem z siebie dumna jak paw 
chwale sie
http://www.deviantart.com/view/16301144/
chwale sie
Aniu... zatkało mnie... jest prześliczny ten kociaczek... cóż za talent!!
ależ zazdroszcze :lol:
JA TESH CHCE TAK RYSOWAĆ!
naprawde super...
gratulki
masz powód do domy 
ach te niebieskie oczęta
pozwól że dam go sobie jako tapete na pulpicie
:P
[edit]
a ja właśnie wcinam kakao w proszku bo brachol wychlał mleko
JA TESH CHCE TAK RYSOWAĆ!
naprawde super...
ach te niebieskie oczęta
pozwól że dam go sobie jako tapete na pulpicie
[edit]
a ja właśnie wcinam kakao w proszku bo brachol wychlał mleko
Ze mną byli:
ja też chcę taki talent mieeeeć... 
Asiek prześlicznie jest taki prawdziwy
Zazdroszcze Ci :twisted:
Zazdroszcze Ci :twisted:
a mi się kakao kończy 
Ze mną byli:
W I
S N A
jak fajniucho i ciepełko ah eh oh zarypiście 
S N A
jak fajniucho i ciepełko ah eh oh zarypiście w serduszq... Kisiel ,Bingo,Trysia,Pacio,Glucia,Blutek
moje gwiazdki na niebie
moje gwiazdki na niebie
ano wiosna 
malo brakowalo a bym tego zupelnie nie zauwazyla...
malo brakowalo a bym tego zupelnie nie zauwazyla...
Mój szczurek jest zdrowy, a ja mam rekolekcje i cały tydzień wolny!!!!!

POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH! 
A ja sie raduje bo zajefajne byly zawody na Torwarze i moj konio dostanie cuksy na ktore zawsze mi bylo szkoda kasy.. A i udala mi sie zupa pomidorowa dla ogonkow mych
.. i co jeszcze ..a no i w piatek (przelotem bo przelotem) widzialam swojego przeyszlego męża hhahahahahahahahahah

Aniołki: ['] Garek, Jeff(ka), Chrupek, Teodor, Kapunio, Freska, Żelka, Mufka, Bee-Bee, Kluska, Fryt, Keksik, Frocia, Imbirek, Pchełka, Klapuś [']
Jupi! Dostałam pracę!!!
Aż nie moge usiedziec spokojnie... dostałam prace w Warszawie; dziś zadzwonili z potwierdzeniem
wlasciwie to juz wiedzialam od kilku dni, ze chyba... ale teraz to juz na 100 %; od jakiegos czasu chcialam zmienic prace, bo obecna troche mi przestala odpowiadac
to bylo pierwsze wyslane CV i od razu sie udało
)) No to przenosze sie do wawy (i ogony też of course, już im pokazałam na mapie, gdzie bedziemy mieszkać
)
Niektóre opowieści się kończą, ale inne stare historie wciąż trwają. - T. Pratchett
Z nami: Charlie
Odeszły: Miłka +++ Cykoria +++ Jeżu +++ Smużka +++ Spłoszka +++ Strzyga +++ Bezik +++ Chrupek +++ Pippi +++ Bravo
Odeszły: Miłka +++ Cykoria +++ Jeżu +++ Smużka +++ Spłoszka +++ Strzyga +++ Bezik +++ Chrupek +++ Pippi +++ Bravo
a co bedziesz robic? pochwal sie nam... 
Praca jest w Ogolnopol. Tow. Ochrony Ptaków; projekt dotyczy ochrony cennych biologicznie lasów w Polsce ze szczegolnym uwzglednieniem ostoi rzadkich gatunków ptaków, typu głuszce, orły itp. Zaczac bym chciala od 11 kwietnia, ale uciec z Bialowiezy chce juz 1, nie wiem tylko, czy szef sie na to zgodzi
troche go tym zastrzelilam :twisted: ... fakt ze w ostatniej szczerej rozmowie mu wygarnelam, co mi sie nie podoba i dlaczego, przyjal do wiadomosci i przeszedl nad tym do porzadku dziennego... no coz
Niektóre opowieści się kończą, ale inne stare historie wciąż trwają. - T. Pratchett
[quote="limba81"]a no i w piatek (przelotem bo przelotem) widzialam swojego przeyszlego męża hhahahahahahahahahah[/quote]
limba, no widzisz (cholercia!) ja swojego nie zauważyłam pomimo że go mijałam...
później mi koleżanka powiedziała :?
limba, no widzisz (cholercia!) ja swojego nie zauważyłam pomimo że go mijałam...