Szukam domku dla prawie 2 letniego szczurka

Archiwalne adopcje (udane i nieudane) i archiwalne narodziny

Moderator: Junior Moderator

Awatar użytkownika
wrednaksiezniczka

Szukam domku dla prawie 2 letniego szczurka

Post autor: wrednaksiezniczka »

Witam!

Dziś odszedł ode mnie po długiej chorobie mój szczurek Harold :( z tego powodu szukam nowego domku dla mojego drugiego szczurka Edwarda. Bardzo bym chciała, ale aktualnie nie mam możliwości przyjęcia nowych szczurków, a samego Edzia zostawić nie chcę.
Edzio to prawie dwuletni szczur, zaadoptowałam go z forum w 2009r w lutym i był wtedy małą kulką, miał może 5-6tygodni, nie jestem dokładnie pewna ile.
Edzio jest szczurkiem Husky z oczkami koloru czarnego z przebłyskiem na czerwony (dark rube?).
Edward był kiedyś szczurkiem bardzo ruchliwym i miał bardzo zadziorny charakter, jednak ostatnimi czasy już nie chce mu się tak bardzo biegać ani zwiedzać (kiedyś to uwielbiał i nie dawał spokoju kiedy nie poznał jakiegoś nowego skrawka pokoju), będąc chwilę na wybiegu po chwili od razu chce wracać do klatki. Jest teraz spokojny, ostatnie tygodnie spędzał praktycznie cały czas przy Haroldzie, który czuł się coraz gorzej (miał problemy z oddychaniem).
Jestem z Iławy (województwo Warmińsko Mazurskie) i bardzo bym prosiła o odzew od ludzi z moich okolic, choć może być też z daleka, ale trzeba by było jakoś załatwić transport. Ja niestety nie mogę go nigdzie dowieźć, bo nie posiadam samochodu... Szukam domu, w którym miałby kontakt z innymi szczurami, nie oddam go nikomu, kto nie posiada ani jednego szczura.

Proszę o szybki kontakt i z góry dziękuję, jeżeli ktoś ma jakieś pytania, będę na nie odpowiadać najlepiej jak będę potrafiła.
Awatar użytkownika
Biała

Re: Szukam domku dla prawie 2 letniego szczurka

Post autor: Biała »

Na pewno urodził się w 2009 roku ??
Awatar użytkownika
smeg
Kontakt:

Post autor: smeg »

Chyba w 2010, bo urodzony w 2009 miałby już prawie 3 lata ;) Jeżdżę czasem przez Iławę, mogę pomóc w transporcie do Trójmiasta albo do Ełku :)
Ze mną: Frotka, Flaszka <:3 )~~

Za TM: Ally,Majka,Lidka, Benia, Chrupka, Gaja, Basiek, Poziomka, Czarny, Luna, Krówka, Haszczyk, Duży, Zaraz, Haszczak, Piratka, Mariusz, Felicja, Mioli, Ciri, Pchełka, Halina, Oliwka, Lili, Margola, Mortadela, Rudolf
Awatar użytkownika
wrednaksiezniczka

Post autor: wrednaksiezniczka »

Pomyłka, Edzia mam od 2010 roku :) wczoraj pomyliłam się w liczeniu
Awatar użytkownika
majek69

Post autor: majek69 »

Czy ogłoszenie jest dalej aktualne?
Awatar użytkownika
Paul_Julian
Kontakt:

Post autor: Paul_Julian »

Wrednaksieżniczka była ostatni raz 16tego grudnia, więc najlepiej wyslij email (przez profil) albo PM.
Szczursieny :
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
Zablokowany

Wróć do „Archiwum Adopcji i Narodzin”