Igaśkowa brygada
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: Igaśkowa brygada
Wiem ,że to głupie pytanie
ale bo w zoologu jest maluszek tylko jeszcze z tydzien lub więcej i będzie do brania.Na 99% pójdzie na węża
Ratować maleństwo ? Na 50 % uda mi się go wyciągnąć za darmo , a pani w sklepie już nie chce mieć młodych więc mam nadzieję ,że już skończy tą 'rozmnażalię'. 
- fanta&pepsi
Niech Pani weźmie bo szkoda malucha
Ale potem jak najszybciej do Weta bo niewiadomo czy jakiego chorubska nie przeniesie 
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=34115 zapraszam na temat o moich dziewczynkach 
Zawsze będę cię kochała Tosiu. :*
Zawsze będę cię kochała Tosiu. :*
To oczywiste ,że odrazu pójdę na kontrolę
Tylko się tak zastanawiam .Z jednej strony nie popiera się zoologów ale z drugiej mogę go wyciągnąć za darmo i mam 99% pewności ,że pani już ich nie będzie rozmnażać bo odwiedziam codziennie sklep i rozmawiam z właścicielką .Ma z ok. 30 lat i mówi ,że już nie chce tego smrodu 
A ja się pochwale ,że beżowy dumbo może przyjedzie do mnie z Wawy
A maluszka wyciągnie koleżanka
Jutro lub dzisiaj dodam nowe zdjęcia
A maluszka wyciągnie koleżanka
Jutro lub dzisiaj dodam nowe zdjęcia
ale masz szczescie:) ja tez sie chce jeszcze doszczurzyc jednym maluszkiem:)
u Aniołków:Krecik, Muszka, Czerniak, Gadzinka, Kluska, Pralka, Cola, Parówka, Twister
ze mną: Kamikaze, Klementynka, Emilka, Gnieciuch, Kornelcia
Zawsze marzyłam o dumbo
Najgorzej z transportem
Ty to masz kurcze już stado ogromne
Jak ja też bym chciała takie doszczurzanie mieć cały czas
Klatka na 4 szczurki i mam zamiar kupić szynszylówkę lub ferplasta ,ewentualnie woliere.Chociaż najpierw trzeba kaske nazbierać ,a z moim zbieraniem
Ty to masz kurcze już stado ogromne
Klatka na 4 szczurki i mam zamiar kupić szynszylówkę lub ferplasta ,ewentualnie woliere.Chociaż najpierw trzeba kaske nazbierać ,a z moim zbieraniem
a gdzie tam duzo 4 ogony:) i chce miec 5 bo akurat tyle mi sie w klatce pomiesci:) im wieksz stado tym wieksza ucecha i wiekszy smrod::)
u Aniołków:Krecik, Muszka, Czerniak, Gadzinka, Kluska, Pralka, Cola, Parówka, Twister
Aaa ja myślałam ,że masz więcej ogonów
Z tym smrodem to racja.Jeszcze do tego moje robią pod siebie i siusiają wszędzie
Może dumbolec będzie wychowany ..
I czekamy na zamówienie od nietoperra ..bardzo bardzo niecierpliwie 
No i nic .Dumbolec idzie do innej osoby bo może wziąźć dwójkę chłopców ,a ja mogłam jednego
Ale przeżyje
Zabiorę maluszka ze sklepu
To tak na smutek,że się nie udało , a tak już blisko byłam
Chłopcom w najbliższym czasie zrobię fotki.Mają dopiero miesiąc ,a Franek już niedługo będzie biały.Maluszek ze sklepu to ciemny husky
I odarazu do weta sprawdzić czy nie będzie miał choróbska
Miłej nocy życzę
Igaśka
Zabiorę maluszka ze sklepu
Chłopcom w najbliższym czasie zrobię fotki.Mają dopiero miesiąc ,a Franek już niedługo będzie biały.Maluszek ze sklepu to ciemny husky
Miłej nocy życzę
Igaśka
ehh miałam to samo tez niepowodzenie przy adopcji:( zapisałam sie na miot sun rats;D ciekawa jestem tych ogonów:)
<zazdrości> Jakie oni mają śliczne szczurki
Moje to takie gudłaje niewychowane śmierdziuchy
Moje to takie gudłaje niewychowane śmierdziuchy
każdy moze sie na miot zapisac tylko trzeba spełnic warunki;) a moje to co? tez paskudne smierdziuchy ale za to jakie kochane:D pochwalisz sie nowym ogonkiem;> ja to zauwazyłam ze nie ma co sie spieszyc trzeba czeac na tego jedynego jak z facetem;D
Jeszcze go nie mam
Ale nie dam żeby poszedł na węża
Może i one muszą co jeść ale ja na to tak bezradnie nie będe patrzeć i go z tamtąd wyciągne .Jeszcze kilka dni 
Piękne te Twoje Potwory - śliczne 
.. a że śmierdziuchy małe, he he ale za to jakie kochane !
U mnie "na zapach" sprawdza się system: duża klatka - i to jest podstawa, jak były w mniejszej i tylko we dwie ( w tym jeden obsesyjny czyścioch!) to po tygodniu .. idź stąd
zmieniłam klatkę i wymieniam pinia raz na dwa tygodnie a i tak zapachów nie ma, ale rozsypuję pinia na całej powierzchni spodu. Idzie mi połowa opakowania.
- kuweta do załatwiania się - dwie ceramiczne miski ale z piaskiem do kąpieli dla szynszyli, u mnie najlepiej sprawdza się pucek bo nie jest taki miałki i One ( teraz cała czwórka już ) tam biegają na coś grubszego ale i na siku też ( jak są w pobliżu ..)
hamaków mam na wymianę i zmieniam co trzy, cztery dni i piorę w płynie do naczyń - najlepiej spiera " zapach"
i muszę powiedzieć że mam spokój
Pozdrawiamy
.. a że śmierdziuchy małe, he he ale za to jakie kochane !
U mnie "na zapach" sprawdza się system: duża klatka - i to jest podstawa, jak były w mniejszej i tylko we dwie ( w tym jeden obsesyjny czyścioch!) to po tygodniu .. idź stąd
- kuweta do załatwiania się - dwie ceramiczne miski ale z piaskiem do kąpieli dla szynszyli, u mnie najlepiej sprawdza się pucek bo nie jest taki miałki i One ( teraz cała czwórka już ) tam biegają na coś grubszego ale i na siku też ( jak są w pobliżu ..)
hamaków mam na wymianę i zmieniam co trzy, cztery dni i piorę w płynie do naczyń - najlepiej spiera " zapach"
i muszę powiedzieć że mam spokój
Pozdrawiamy
Łapki malutkie ale wyobraźnia ogromna..
Moje miziaki: Futra z Charakterem
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=33133
Hamaczki dla każdej paczki
http://szczury.org/viewtopic.php?f=149&t=38219
Moje miziaki: Futra z Charakterem
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=33133
Hamaczki dla każdej paczki
http://szczury.org/viewtopic.php?f=149&t=38219
Ooo wreszcie nie pisze do siebie cały czas
Moje śmierdziuchy tylko jak włoże szmatke to od razu zasikana no i chyba każdy wie ,że wtedy zapaszek nie zamiły
Ogólnie to moje robią pod siebie.Z trzy razy widziałam jak jeden załatwiał się w róg
Niewychowane śmierdziuchy
Franek z dnia na dzień coraz jaśniejszy i coraz więksi i więksi
Pozdrawiamy wszystkich
Moje śmierdziuchy tylko jak włoże szmatke to od razu zasikana no i chyba każdy wie ,że wtedy zapaszek nie zamiły
Ogólnie to moje robią pod siebie.Z trzy razy widziałam jak jeden załatwiał się w róg
Niewychowane śmierdziuchy
Franek z dnia na dzień coraz jaśniejszy i coraz więksi i więksi
Pozdrawiamy wszystkich