będę za nim bardzo tęsknić... ale tak będzie dla niego lepiej
 będę za nim bardzo tęsknić... ale tak będzie dla niego lepiej  eh bidulka moja kochana... mój wymarzony szczurek... już za nim tęsknie...
 eh bidulka moja kochana... mój wymarzony szczurek... już za nim tęsknie...Moderator: Junior Moderator

będę za nim bardzo tęsknić... ale tak będzie dla niego lepiej
 będę za nim bardzo tęsknić... ale tak będzie dla niego lepiej  eh bidulka moja kochana... mój wymarzony szczurek... już za nim tęsknie...
 eh bidulka moja kochana... mój wymarzony szczurek... już za nim tęsknie...
 najważniejsze, że Bandziorek jest szczęśliwy
 najważniejsze, że Bandziorek jest szczęśliwy 
 100 x 58 x 80
 100 x 58 x 80  kolumbryna taka, że szok xD na 8 szczurów (już liczyłam xD)
 kolumbryna taka, że szok xD na 8 szczurów (już liczyłam xD) 
   jak Tobie się uda to ja też taka kupie, mamy podobny metraż
  jak Tobie się uda to ja też taka kupie, mamy podobny metraż 
 zdjęć nie mam T_T aparat foto. się gdzieś zapodział o_0 ewentualnie MMSa mogę Ci wysłać ;]
 zdjęć nie mam T_T aparat foto. się gdzieś zapodział o_0 ewentualnie MMSa mogę Ci wysłać ;] 

klatka faktycznie nieco za duża xD ale za to jaki raj mają
 klatka faktycznie nieco za duża xD ale za to jaki raj mają  tylko muszę się jeszcze zaopatrzyć w jakieś koszyczki, co by im urozmaicić wnętrze
 tylko muszę się jeszcze zaopatrzyć w jakieś koszyczki, co by im urozmaicić wnętrze  bo na razie nieco pusto mają :/
 bo na razie nieco pusto mają :/

chyba,że Chojrak
 chyba,że Chojrak 
 z uszkami dumbo. Nazwałam go Yuki.
 z uszkami dumbo. Nazwałam go Yuki. 
 uf już po... teraz naszła pora, aby szczuraski powkładać do klatki. no to bach do miski wrzuciłam zawartość puszki z tuńczekiem i zaczęłam zabawę
 uf już po... teraz naszła pora, aby szczuraski powkładać do klatki. no to bach do miski wrzuciłam zawartość puszki z tuńczekiem i zaczęłam zabawę  na pierwszy rzut poszły nowe - wytaplałam je w tuńczyku i bach do klatki (masakra, tak się wierciły i uciekały, że ja cała w tym tuńczyku też byłam) a później moje stadko - bach do tuńczyka i do klatki (te już spokojnie się zachowywały bo przyzwyczajone, że je trzymam w rękach i wyczesuje). ostatni szczurek w klatce więc klaciore zamykamy, my się myjemy i ciuchy zmieniamy bo wszystko w tuńczyku. obserwujemy zachowanie.
 na pierwszy rzut poszły nowe - wytaplałam je w tuńczyku i bach do klatki (masakra, tak się wierciły i uciekały, że ja cała w tym tuńczyku też byłam) a później moje stadko - bach do tuńczyka i do klatki (te już spokojnie się zachowywały bo przyzwyczajone, że je trzymam w rękach i wyczesuje). ostatni szczurek w klatce więc klaciore zamykamy, my się myjemy i ciuchy zmieniamy bo wszystko w tuńczyku. obserwujemy zachowanie. ja spanikowana co się dzieje, że słychać takie piski i trzaskanie co chwilkę wstawałam (ale nic złego się żadnemu nie działo). jak zwykle, więcej paniki niż to wszystko warte - szczególnie ten nowy aguti
 ja spanikowana co się dzieje, że słychać takie piski i trzaskanie co chwilkę wstawałam (ale nic złego się żadnemu nie działo). jak zwykle, więcej paniki niż to wszystko warte - szczególnie ten nowy aguti  Chojrak jakich mało xD  dzisiaj po południu stwierdziliśmy, że idziemy na sklepy - po około 2 godzinach wróciliśmy i co zobaczyliśmy?
 Chojrak jakich mało xD  dzisiaj po południu stwierdziliśmy, że idziemy na sklepy - po około 2 godzinach wróciliśmy i co zobaczyliśmy?  nie uwierzycie
 nie uwierzycie  
  ale himalayan śpi już w hamaku z pozostałą trójką
 ale himalayan śpi już w hamaku z pozostałą trójką  wszyscy wtuleni w siebie nawzajem jakby się znali od urodzenia :d zapewne małe bójki będą zawsze (w końcu stado 3 samcoli) ponieważ każdy z nich będzie chciało przejąć dominację
 wszyscy wtuleni w siebie nawzajem jakby się znali od urodzenia :d zapewne małe bójki będą zawsze (w końcu stado 3 samcoli) ponieważ każdy z nich będzie chciało przejąć dominację  ale dopóki krew się nie leje strumieniami jak w "Rambo" ingerować nie mam zamiaru
 ale dopóki krew się nie leje strumieniami jak w "Rambo" ingerować nie mam zamiaru  
  pójdzie w końcu po ten, jakże ważny dla mnie, przedmiot xD
 pójdzie w końcu po ten, jakże ważny dla mnie, przedmiot xD wiadomo - każdy chce dominować, ale ogólnie jest ok, tylko Sai je wiecznie zaczepia
 wiadomo - każdy chce dominować, ale ogólnie jest ok, tylko Sai je wiecznie zaczepia   a te piszczą jak głupie
 a te piszczą jak głupie 
 Ja czekam na zdjęcia
 Ja czekam na zdjęcia