POMOCY moj ogonek jest osowialy

Wszystko inne, czego nie można zakwalifikować do żadnego z podanych działów. Na przykład: kilka objawów, dotyczących ogółu zachowań chorobowych, czy niewydolność kilku organów, obejmujących zarówno wewnętrzne, jak i zewnętrzne.
To jest dobry dział, jeśli nie wiesz gdzie możesz umieścić swój post - by najlepiej pasował.

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
jjmazy

POMOCY moj ogonek jest osowialy

Post autor: jjmazy »

Mój ogonek któregoś dnia zobaczył kotka od razu kota wygoniłam. Szczurcia zobaczyła go przez klatkę i od razu zesztywniała i taka już jest drugi dzień. Martwię się o nią i nie wiem co mam robić. Na pewno kota już nie zobaczy ... ;) Jest ona sama nie ma koleżanki .
Mam jeszcze jedno pytanko jaki znacie sposób na rodziców żeby się zgodzili na kupno drugiego ogonka ???

orty poprawione /Dulci.
Mam jednego szczurka (samice) nazywa sie 'Hesiaa"
Awatar użytkownika
Paul_Julian
Kontakt:

Re: POMOCY moj ogonek jest osowialy

Post autor: Paul_Julian »

Cały dział jest o Uszczurawianiu, o tu :
http://szczury.org/viewforum.php?f=17

Poczytaj :)

I nie kupuj, możesz zaadoptować z forum, za darmo. Tylko potem trzeba odpowiednio połączyć (najpierw spotkania itd. nie wrzucamy do klatki od razu).

Szczurek moze byc osowiały z braku towarzystwa, braku miejsca ( za mała klatka), no i jescze strach po spotkaniu z kotem.
Szczursieny :
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
jjmazy

Moja klatka nie sondze zeby byla mala 80x55x38 a tak to ona nie jest osowiala przeciwnie jest szalonym ogoniastym rozrabiakom .
Stala sie osowiala po spotkaniu z kotem weszla do butki i nie chce wyjsc . Martwie sie o nia , ale pije i je .
Awatar użytkownika
nausicaa

Post autor: nausicaa »

może jeszcze zapach kota się utrzymuje? jeśli nadal będzie taka osowiała do poniedziałku, warto wybrać się do weta, szczurki z zoologa mogą być chore albo mieć pasożyty i taka apatia to nie objaw strachu, a choroby. poszukaj dobrego weta w Twojej okolicy w dziale weterynarze (zawsze w razie czego dobrze wiedzieć od razu na przyszłość, gdzie taki się znajduje, bo nie każdy wet zna się na szczurkach)
zeMną:CumbobLunetaMufkaMulinaPiankaOwcaWałekIncognitoKopciuchSrebritkaIvermektynaGremlinRzepicha
zaTM:AdziaDużaFruziaBudyń4KluskiAllelekWałkiNiebieskiChoryDowódcaPomidorowyPszeniczyMlekoKoalaPlamkaTrututSkinerEspriAgutKoKoDoremiSomaliaKapadocja
jjmazy

Post juz zamykam . Szczurek juz sie dobrze czuje .
ODPOWIEDZ

Wróć do „Inne / ogół objawów”