Wszystko inne, czego nie można zakwalifikować do żadnego z podanych działów. Na przykład: kilka objawów, dotyczących ogółu zachowań chorobowych, czy niewydolność kilku organów, obejmujących zarówno wewnętrzne, jak i zewnętrzne.
To jest dobry dział, jeśli nie wiesz gdzie możesz umieścić swój post - by najlepiej pasował.
Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Mój ogonek któregoś dnia zobaczył kotka od razu kota wygoniłam. Szczurcia zobaczyła go przez klatkę i od razu zesztywniała i taka już jest drugi dzień. Martwię się o nią i nie wiem co mam robić. Na pewno kota już nie zobaczy ... Jest ona sama nie ma koleżanki .
Mam jeszcze jedno pytanko jaki znacie sposób na rodziców żeby się zgodzili na kupno drugiego ogonka
Moja klatka nie sondze zeby byla mala 80x55x38 a tak to ona nie jest osowiala przeciwnie jest szalonym ogoniastym rozrabiakom .
Stala sie osowiala po spotkaniu z kotem weszla do butki i nie chce wyjsc . Martwie sie o nia , ale pije i je .
może jeszcze zapach kota się utrzymuje? jeśli nadal będzie taka osowiała do poniedziałku, warto wybrać się do weta, szczurki z zoologa mogą być chore albo mieć pasożyty i taka apatia to nie objaw strachu, a choroby. poszukaj dobrego weta w Twojej okolicy w dziale weterynarze (zawsze w razie czego dobrze wiedzieć od razu na przyszłość, gdzie taki się znajduje, bo nie każdy wet zna się na szczurkach)