Igaśkowa brygada

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Awatar użytkownika
Igaśka

Re: Igaśkowa brygada

Post autor: Igaśka »

Łoj testy za testami >:( Ten poszedł mi dobrze ale nawet ja zaniedbałam moje brzydale ::) Zdjęcia będą dziś lub jutro :D. Obiecuję ;D
Awatar użytkownika
Jay-Jay
Numer GG: 7336498
Kontakt:

Post autor: Jay-Jay »

trzymam za język :P
Obrazek
Awatar użytkownika
Igaśka

Płacze.Łzy się sączą ,płyną i leją :'( Jutro moje ukochane szczurki idą do pani ,która zgodziła się je przygarnać od kilku dni już to ustalałam ale niedałam rady o tym napisać. :( Jestem zła na siebie. >:( Wogle nie mam już dla nich czasu :-[ Wracam późno,nauka,zjeść coś,odpoczynek i sen. Nie dawałam rady :'( Robię to dla ich dobra ,a najgorsze jest to ,że nie mogę się z tym pogodzić.Wiem ,że będzie im dobrze ,a to ja nie miałam dla nich czasu. :-[ Jestem zła na siebie i pozostanę w rozpaczy :(
Pa maluszki mamusia was cały czas kocha :'(
Pozdrawiam Igaśka. :-[
Awatar użytkownika
Jay-Jay
Kontakt:

ohhh... igaśka trzymaj się :-\
Obrazek
Awatar użytkownika
Eve

Post autor: Eve »

same złe wiadomości dzisiaj .. trzymaj się - kiedyś na pewno wrócisz do ogonów bo to uzależnia. Głowa do góry !
.. ale pisać będziesz dalej w swoim temacie nie?
ściskam mocno
Łapki malutkie ale wyobraźnia ogromna..
Moje miziaki: Futra z Charakterem
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=33133

Hamaczki dla każdej paczki :P
http://szczury.org/viewtopic.php?f=149&t=38219
Awatar użytkownika
Igaśka

Ciężko mi.. Pojechały.. Jakoś nie moge się z tym pogodzić. Będę dalej pisać. Narazie się izoluje ..
Awatar użytkownika
Jay-Jay
Kontakt:

smutno mi :-[ :'(
Obrazek
Awatar użytkownika
sylwiaj

Post autor: sylwiaj »

ehh smutno:(
u Aniołków:Krecik, Muszka, Czerniak, Gadzinka, Kluska, Pralka, Cola, Parówka, Twister

ze mną: Kamikaze, Klementynka, Emilka, Gnieciuch, Kornelcia
Awatar użytkownika
Igaśka

Witajcie.Już trochę minęło czasu i ból powoli przechodzi.Ale gdy spoglądam na klatkę szczurków w ,której obecnie jest Chip moja koszatniczka ,a do niego za jakiś czas dołączy Dale to mi smutno.Mój kosz jest bardzo rozbrykany i mnie uwielbia ale nadal w środku chcę żeby wróciły.Cały czas z przyzwyczajenia wchodzę na forum i przeglądam ogłoszenia ale nie chcę znów zranić tych stworzonek. :-[ Na marginesie nigdzie nie mówiłam ale podczas gdy miałam szczurki i teraz jak mam kosza nadal miałam szynszylę,3 świnki,3 koty i rybki.Mimo braku czasu daje sobie z nimi radę ale też zajmuję się nimi brat.Smutno mi czytać radość w waszych postach i patrzeć na uśmiechnięte mordy ogonków.
Pozdrawiam ale już bez Franka,Fredka,Frugo i Friko.Mama kocha. :'(
Awatar użytkownika
Igaśka

Hej ! ;D
Żyje ,a moim wybawieniem są koszatniczki. ::) :D
Zaglądam na forum prawie codzień ;)
Zastanawiam się nad jedną rzeczą.Ale nie namawiać. ;)
Przyznam szczerze ,że teraz mam dużo więcej wolnego czasu ale mimo wszystko się boje.
Do uratowania letnia samiczka czarna.Długo nie pożyje ,a mi się zwoliniła dużaaa klatka po 3 świnkach.Nie wiem co robić.Ta samica rodziła małe jedne po drugim przez całe swoje życie miała mioty.Teraz staruszka jest z inną samiczką ale możliwe ,że w ciąży jest znów bo ma dzieci (chłopców) :-[ Zastanawiałam się nad Dt lub Ds ale ,ale.. no właśnie to ale.Potrzebuje rady.Natychmiastowej.Samiczka długo nie pociągnie ,a do tego ta ciąża.Chciałam dać jej ostatnie chwile życia w luksusie ale nie mam pojęcia czy kierować się sercem czy rozumem.Albo i tym i tym.
Myśl o tym co zrobiłam chłopcom kieruje mnie do tego żeby jej nie ratować.Nie wiem.. :-\
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Igaśka

Hej ! :D Na DT/DS jest u mnie Lucky.Lucky to wychudzona samiczka husky którą wywalczyłam od węża.;) Po raz kolejny :D nie znam wieku samiczki ale ma max do 5 tyg. Ale napewno nie tyle :) nie potrafię stwierdzić czy mała jest z ciąży ale mam wielką nadzieje że nie . Muszę ją pożądnie utuczyć ;D boi się ale w ciepłym , bezpiecznym miejscu jest rozluźniona;D Zastanawiam się czy ją oddawać ale nie chce żeby była sama. Ogólnie jest zdrowa :D
Awatar użytkownika
unipaks

Post autor: unipaks »

Musisz uczciwie rozważyć, czy dasz radę znów mieć także szczurki (bo małej z pewnością będzie brakować towarzystwa), tak by być w zgodzie z własnym sumieniem i żeby dla szczurków było jak najlepiej :)
Wygłaszcz małą szczęściarę :)
[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
Awatar użytkownika
Igaśka

Właśnie wiem :-\ Przez wcześniejszy okres czasu miałam dużo ważnych testów ,a teraz czeka mnie tylko jeden ;D Mała wygłaskana i coraz bardziej się resocjalizuje bo przyznam szczerze ,że to dzikus ::) Jest dziewczynka z tematu papali ale to z wrocka ,a ja mieszkam w Łukowie :-[ 7 godzin. :-X Jakby się nie udało to gdybym zostawiła małą u siebie to poszukała na tablicy,allegro,gumtree itp. ;) Jak mała się troszke oswoi to wtedy cykne jej fotki ;D
Zablokowany

Wróć do „Nasi pupile”