Czuwa teraz nad Skywalkerem...

Moderator: Junior Moderator

Nastroszone, tylko łypie groznie
 Nastroszone, tylko łypie groznie  Ale i tak pewnie przekochany.
 Ale i tak pewnie przekochany.
 W gruncie rzeczy on bardzo wrażliwy jest
 W gruncie rzeczy on bardzo wrażliwy jest  
  Teraz taki pucuś się z niego zrobił, zrobię mu jeszcze jutro fotkę
 Teraz taki pucuś się z niego zrobił, zrobię mu jeszcze jutro fotkę 

Rozpływam się
 Jaki on śliczny! Mam słabość do takich czarrrrrnych szczurów
 Jaki on śliczny! Mam słabość do takich czarrrrrnych szczurów  Aż trudno uwierzyć, że taki wredny
 Aż trudno uwierzyć, że taki wredny 
 Biedny łysek, niech czuwa nad Twoim stadkiem zza Tęczowego Mostu.
 Biedny łysek, niech czuwa nad Twoim stadkiem zza Tęczowego Mostu. Trzymamy kciuki za Skywalkera i przesyłamy dużo ciepła
 Trzymamy kciuki za Skywalkera i przesyłamy dużo ciepła  

Dolałam wody i zaczął zanurzać pyszczek, ale pił i równocześnie leciały mu też bąbelki z pyszczka... Boję się, że zaczyna mieć problemy z piciem... Często gow widzę przy poidełku, praktycznie zawsze wybiera poidełko z zieloną herbatką, ale teraz zaczyna mieć wątpliwości, czy on naprawdę daje radę pić
 Dolałam wody i zaczął zanurzać pyszczek, ale pił i równocześnie leciały mu też bąbelki z pyszczka... Boję się, że zaczyna mieć problemy z piciem... Często gow widzę przy poidełku, praktycznie zawsze wybiera poidełko z zieloną herbatką, ale teraz zaczyna mieć wątpliwości, czy on naprawdę daje radę pić  Boję się, że nie zauważę granicy, za którą będzie już tylko cierpienie... Ale ogólnie spaceruje, przytula się... Jest dzielny... Boję się
 Boję się, że nie zauważę granicy, za którą będzie już tylko cierpienie... Ale ogólnie spaceruje, przytula się... Jest dzielny... Boję się 
 Nie wiem co robić... Szukam info o tym spienianiu pica... Jutro pojadę do weta, ale nie wiem czy będzie umiał pomóc
 Nie wiem co robić... Szukam info o tym spienianiu pica... Jutro pojadę do weta, ale nie wiem czy będzie umiał pomóc  Teraz Skywalker śpi w domku...
 Teraz Skywalker śpi w domku...