Mycha & Jimi = kluski (foto-str.4i17)
Moderator: Junior Moderator
[quote="ESTI"]
ileż można napisać...przykro[/quote]
Myślę, że gdybym była na miejscu zjawy chciałabym wiedzieć co się stało.
Tylko to miałam na myśli...
Myślę, że gdybym była na miejscu zjawy chciałabym wiedzieć co się stało.
Tylko to miałam na myśli...
Strasznie przykro
Bradzo prosimy o wyjasnienie co sie stało o któremu maleństwu to sie przydarzyło

Bradzo prosimy o wyjasnienie co sie stało o któremu maleństwu to sie przydarzyło
Pod Niebieskim Kocem : Lilka, Luna, Norka, Malinka
Teraz ze mną: Fiona, Cleo, Milka i Mała.
To szczureczka Zjawy... nr. 11 wiecej napisałam w poście, do którego link podała Banshee. :-(
Dr. Bielecki powiedział, że Mycha jest chora na serce i ma raczej małe szanse, bo jest bardzo młoda, a w tym wieku to bardzo nie dobrze wróży. Na razie podaje jej Bactrim i Lakcic i coś jeszcze,ale nazwy nie pamiętam. Mycha ma jeszczeszmeery w płucach i Bielecki podejrzewał zapalenie płuc, ale okazało sie, ż eto wszystko przez chore serce. Ma przez to niewydolne płuca i zbiera jej sie tam jakis płyn i to dlatego ona tak odksztusza cały czas,
Dzieci są w dobrym stanie, ale mam im dawać Bactrim zawiesina 2xdziennie po 3 kropelki.
Dodatkowo Bielecki powiedział, że maluchy można już teraz oddawać i nawet byłoby to wskazane, bo mamusia by odpoczeła od nich, a małe mogłyby sie nie zarażać od jej kichania. Zresztą nawet dla mnie by to było lepiej, bo muszę dwa razy dziennie dawać lekarstwo 11 szczurkom i troche mi to zajmuje, bo one nie chcą oczywiscie dobrowolnie zjeść lekarstwa.
Jakby ktoś chciał juz teraz szczurka, to mogę zacząć rozdawać w weekend. Nie szkodzi, że sa święta. Ja i tak raczej nie będę zajęta, o mam tylko obiad u babci i tyle. Kazdej osobie dam trochę lekarstwa dla szczurka, żeby mogła go sama leczyć.
Dr. Bielecki powiedział, że Mycha jest chora na serce i ma raczej małe szanse, bo jest bardzo młoda, a w tym wieku to bardzo nie dobrze wróży. Na razie podaje jej Bactrim i Lakcic i coś jeszcze,ale nazwy nie pamiętam. Mycha ma jeszczeszmeery w płucach i Bielecki podejrzewał zapalenie płuc, ale okazało sie, ż eto wszystko przez chore serce. Ma przez to niewydolne płuca i zbiera jej sie tam jakis płyn i to dlatego ona tak odksztusza cały czas,
Dzieci są w dobrym stanie, ale mam im dawać Bactrim zawiesina 2xdziennie po 3 kropelki.
Dodatkowo Bielecki powiedział, że maluchy można już teraz oddawać i nawet byłoby to wskazane, bo mamusia by odpoczeła od nich, a małe mogłyby sie nie zarażać od jej kichania. Zresztą nawet dla mnie by to było lepiej, bo muszę dwa razy dziennie dawać lekarstwo 11 szczurkom i troche mi to zajmuje, bo one nie chcą oczywiscie dobrowolnie zjeść lekarstwa.
Jakby ktoś chciał juz teraz szczurka, to mogę zacząć rozdawać w weekend. Nie szkodzi, że sa święta. Ja i tak raczej nie będę zajęta, o mam tylko obiad u babci i tyle. Kazdej osobie dam trochę lekarstwa dla szczurka, żeby mogła go sama leczyć.

Przepraszam, ale ostatnio jestem okropnie zajęta i w tamten temat nie zajrzałam.
Yrsa jakby ci nie robiło to kłopotu to chętnie odbiore malutką jutro, albo w sobotę. Skontaktuje sie z Toba przez GG.
Yrsa jakby ci nie robiło to kłopotu to chętnie odbiore malutką jutro, albo w sobotę. Skontaktuje sie z Toba przez GG.
Pod Niebieskim Kocem : Lilka, Luna, Norka, Malinka
Ja nie mam gg... tzn mam, ale nie mogę z niego korzystać w pracy a w domu nie mam internetu.
Zadzwoć do mnie i się jakoś umówimy, albo podaj mi swój telefon na priv to ja zadzwonię jutro z pracy.
Zadzwoć do mnie i się jakoś umówimy, albo podaj mi swój telefon na priv to ja zadzwonię jutro z pracy.
Mam nadzieję, że i mi uda się odebrać dziewczynki jutro :lol:
No to jestesmy umówione na jutro na 18. Jesli ktoś chce jeszcze odebrać maluszki, proszę pisać koniecznie!! Jakby co to nawet w święta mogę spokojnie też sie spotkać. 

WIęc jesteśmy umówione z ADĄ o 18 na rogu Odyńca i Niepodległości. Jest to zaraz obok metra Racławicka. Trzeba wyjść z metra i wyjść południowym wyjściem na lewo, przejść obok Ogródka Jordanowskiego (kierując sie w stronę ursynowa). Za ogródkiem jest już skrzyżowanie i trzeba przez nie przejść. Po drugiej stronie ulicy jest sklep spożywczy (po schodkach) i pod nim właśnie sie umówiłyśmy. 
A dzisiaj wpadają do mnie Asiek i Banshee i będziemy robić zdjęcia.

A dzisiaj wpadają do mnie Asiek i Banshee i będziemy robić zdjęcia.
Chcemy :zdjecie: !!
Musisz sie zwrócić do Asi. Myślę, ż ejak będzie miała chwilkę to coś tu wklei. Zresztą ja mam usiebie na kompie te zdjęcia, ale nie mam internetu w domu, więc jakby ktoś chciał to niech wpadnie z dyskietką (nagrywarki też nie mam
)