Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
..jak pięknie w około!!!!! wczoraj 2 raz w życiu biegłam do autobusu - zwykle się nie fatyguję, nawet jak dzieli mnie zaledwie kilka kroków - a wczoraj leciałam aż od skrzyżowania i zdążyłam - czuję jakiś wiosenny zew ihaa
o wow nowe emoty ihuhuhuuuu eh to ja juz skladam Ci Gumcia WSZYSTKIEGO N A J nie wiem 3 znajde jutero czas , wiec wole sie nie narazac i przedwczesnie zlozyc zyczonka urodzinowe hihi :drunken:
w serduszq... Kisiel ,Bingo,Trysia,Pacio,Glucia,Blutek
ik hou van je schatjes :*
moje gwiazdki na niebie
oh Soho, soho dziękuję z całego SERca chyba moj tato zapomnial ze jutro 25 marca,a glupio mi tak powiedziec: tata jutro 25, nie zapomniałeś? hehehe, najwyzej zapomnial, nie ważne, przeciez to taki zwykly dzien
Przebiłam sobie w środę uszka :lol:, i jest fajnie (czytaj: nie wyglądam głupio w kolczkach), tylko trochę mnie ucho zaczęło boleć... :roll:
(...) szczurki nie znają dobrych manier. Ale chłopcy powinni. Moje kapturowe szczęście: Dziunia[']; Koko['] i Kiki['] Kokosanki: Nika['], Lala['] i Mila
GUMCIA!!! WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ NAJLEPSZEGO! zDROWIA SZCZĘŚCIA POMYŚLNOŚCI, POWODZENIA W SZKOLE/PRACY, SPEŁNIENIA MAŻEŃ, I OCZYWIŚCIE PEŁNEGO PORTFELA! Trzym sie
Buddyzm w powszechnym uważaniu jest religią opierającą się na...... A kogo to obchodzi,co?
Czarny dziękuję bardzo a co do pełnego portfela, hmmm, dostałam od kumpeli portfelik (taka śliczna owieczka, przy okazji do kluczy ) ale bedzie ciężko go wypełnić, ponieważ...w innym portfelu są moje sozczędności, a wszystkie oszczędności są przekazane na cele szczurkosiowe mam już całe 12 zł !
Dziękuje bardzo ludziki za życzonka, kofani żeście są