Pamiętaj, że pięterka w klatce nie mogą być drewniane ani metalowe z pręcików. Jeśli takie są, trzeba je wymienić.
 Warto zrobić hamaczek choć jeden, szczurasy je kochają. Trzeba tylko pamiętać, że to się wiąże z częstym praniem go...
 Warto zrobić hamaczek choć jeden, szczurasy je kochają. Trzeba tylko pamiętać, że to się wiąże z częstym praniem go... 
Moderator: Junior Moderator

Piekną bezową plamke na grzbiecie i sliczny kapturek
  Piekną bezową plamke na grzbiecie i sliczny kapturek  ma Tez taki lekko brązowy nosek
 ma Tez taki lekko brązowy nosek  i śliczne czerwone oczka
 i śliczne czerwone oczka  
  ! Wymiziaj maluszka od nas :*
! Wymiziaj maluszka od nas :* .
 .
 i to duuuzo
 i to duuuzo  

i mi też podobają się ich imiona
 i mi też podobają się ich imiona  :) czekamy na zdjęcia Tosta
:) czekamy na zdjęcia Tosta 

po 4 godzinach bycia razem. Ser troche sztywny ale dał się poiskać Tościkowi ^^
 po 4 godzinach bycia razem. Ser troche sztywny ale dał się poiskać Tościkowi ^^ 
   Trzymajcie kciuki.
 Trzymajcie kciuki.
 Dziś przyłączył się do nich Fabio jeszcze, myślałam, że padnę, jak we trójkę się tak szturchali.
 Dziś przyłączył się do nich Fabio jeszcze, myślałam, że padnę, jak we trójkę się tak szturchali. 

Ser chce pokazać kto tu rządzi ale nie chce tez skrzywdzić malucha ^^
 Ser chce pokazać kto tu rządzi ale nie chce tez skrzywdzić malucha ^^  i prubuje dalej
 i prubuje dalej 

- profilowe Tościka <3
 - profilowe Tościka <3 - pierwsze wspólno-osobne mycie na kanapie
 - pierwsze wspólno-osobne mycie na kanapie 
 - no i jedna z dziwacznych pozycji spania Sera xD
 - no i jedna z dziwacznych pozycji spania Sera xD