http://s1076.photobucket.com/albums/w45 ... G_0270.jpg
hipnotajzing

pozdrawiam

Moderator: Junior Moderator

trzymajcie kciuki aby szybko wyzdrowiał. Możecie doradzić co bym mu mogła od siebie dać? Wydaje mi się, że stracił apetyt i malutko je
 trzymajcie kciuki aby szybko wyzdrowiał. Możecie doradzić co bym mu mogła od siebie dać? Wydaje mi się, że stracił apetyt i malutko je  cały czas śpi wtulony w kolegów.
 cały czas śpi wtulony w kolegów. zastanawiam się nad kastracją... co Wy na takie zachowanie? Próbuje go dominować... ale to nie pomaga
 zastanawiam się nad kastracją... co Wy na takie zachowanie? Próbuje go dominować... ale to nie pomaga 

Uważaj na palce
  Uważaj na palce 

Piękne chłopaki
 Piękne chłopaki 

komplecik świetny. chciałam komplet podzielić na dwa, aby wymieniać go co 3 dni do prania... ale mój TŻ się tak zachwycił meblowaniem im klatki, że wsadził wszystko xD a szczurki po wpuszczeniu do klatki cały czas biegają i poznają, gdzie się będzie spało lepiej... już dobrą godzinę xD
 komplecik świetny. chciałam komplet podzielić na dwa, aby wymieniać go co 3 dni do prania... ale mój TŻ się tak zachwycił meblowaniem im klatki, że wsadził wszystko xD a szczurki po wpuszczeniu do klatki cały czas biegają i poznają, gdzie się będzie spało lepiej... już dobrą godzinę xD
 *mizianko*
 *mizianko*