Cholernie smutno
Kluska i spółka :)
Moderator: Junior Moderator
					Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: Kluska i spółka :)
Smutno...
Cholernie smutno
 Tęsknimy Filipku...

Cholernie smutno
Moje szczurze szczęście za TM: Kluska Iwan Filipek Lucky Remy Tempuś Julek Szymuś Stuart Biały Teddy Kołtun Batman Toffi Fado Robin
Do zobaczenia Skarby moje...

ehh 
 trzymaj się Kluseczko !
teraz już biega z naszymi ogonami i patrzy na ciebie z góry z chmurki i obserwuje :*
napewno nie chce zebys się smucila :*

teraz już biega z naszymi ogonami i patrzy na ciebie z góry z chmurki i obserwuje :*
napewno nie chce zebys się smucila :*

Za TM : Marysia Tutuś Kleo Gucio
Mała Mi uciekła ...
Chłopak dożył pięknego wieku. Dobrze mu było u Ciebie, trzymaj się!

9 duszyczek za TM [*]

[*]
[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella 
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889

W końcu musiałam się pogodzić ze śmiercią Filipka...
Nadal jest ciężko, ale trzeba mieć siłę dla reszty stada.
Wszyscy mają się dobrze, na razie nie chorują (tfu, tfu), ale jakoś tak cichutko się zrobiło w stadkach.
Filipku.
Właśnie taki rozczochrany pozostaniesz w mojej pamięci synku

Brykaj razem z Iwankiem za Tęczowym Mostem i powspominajcie czasem nasz wspólnie spędzony czas. Julek bardzo za Wami tęskni...

Nadal jest ciężko, ale trzeba mieć siłę dla reszty stada.
Wszyscy mają się dobrze, na razie nie chorują (tfu, tfu), ale jakoś tak cichutko się zrobiło w stadkach.
Filipku.
Właśnie taki rozczochrany pozostaniesz w mojej pamięci synku
Brykaj razem z Iwankiem za Tęczowym Mostem i powspominajcie czasem nasz wspólnie spędzony czas. Julek bardzo za Wami tęskni...

Moje szczurze szczęście za TM: Kluska Iwan Filipek Lucky Remy Tempuś Julek Szymuś Stuart Biały Teddy Kołtun Batman Toffi Fado Robin

W końcu przychodzi pogodzenie... chociaż pewnie było ciężko 

Nie będzie za TM sam...
Zdrowia dla wszystkich Twoich chłopaczków

Nie będzie za TM sam...
Zdrowia dla wszystkich Twoich chłopaczków
Rozpieszczury: pomknęły wszystkie... 
Za Tęczowym Mostem: Gluś, Frodo, Pan Lizawka, Czmyś, Trzpiotek, Człapek, Szkodnik, Ryjek, Herman, Mlekołak, Adolf, Węgielek, Marquand, Ulli i Klusek [*]

Za Tęczowym Mostem: Gluś, Frodo, Pan Lizawka, Czmyś, Trzpiotek, Człapek, Szkodnik, Ryjek, Herman, Mlekołak, Adolf, Węgielek, Marquand, Ulli i Klusek [*]
Filipek już razem z Iwankiem pewnie z góry starają się czuwać nad chłopakami, ale ich brak będzie jeszcze długo silnie odczuwalny; tak to jest, kiedy tracimy naszych malutkich przyjaciół...
Wyściskaj wszystkich w stadkach ode mnie

Wyściskaj wszystkich w stadkach ode mnie
[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella 

Wyściskani i wycałowani   

Remy nam się rozchorował... Ma problemy z poruszaniem się, stracił na wadze, choć ma apetyt. Leży półprzytomny na ręczniczku  

Byliśmy wczoraj w Zwierzyńcu, nie wiadomo co mu jest. Na razie dostaje leki na wzmocnienie i układ nerwowy.

Byliśmy wczoraj w Zwierzyńcu, nie wiadomo co mu jest. Na razie dostaje leki na wzmocnienie i układ nerwowy.

Szczurza rodzinka: * Lili * Kropka * Zmyłka * Wypierd *
Odeszły: * Maja * Różyczka * Adaś * Niunia * Yuki * Remi * Jagódka * Yogi * Phantom * Czochruś * Ninja * Nefertari * Misiu *
- 
				klimejszyn
 - Kontakt:

Kluska, jak wyglądają te problemy z poruszaniem ?
mój Amon nagle się tak źle poczuł, zaczął się zataczać, tylne łapki osłabły, stracił apetyt, następnego dnia już leżał też taki półprzytomny. zrobiliśmy badania krwi, wetka uznała, że to podstawa, no i wyszła niewydolność wielonarządowa.. dlatego ja każdemu, kto podaje podobne objawy, radzę zacząć od badań krwi..

mój Amon nagle się tak źle poczuł, zaczął się zataczać, tylne łapki osłabły, stracił apetyt, następnego dnia już leżał też taki półprzytomny. zrobiliśmy badania krwi, wetka uznała, że to podstawa, no i wyszła niewydolność wielonarządowa.. dlatego ja każdemu, kto podaje podobne objawy, radzę zacząć od badań krwi..
bez szczurków... 
ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..

ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
klimejszyn często są bezwładne, uciekają mu przez pręty (mają dwie półki z prętami, na które kładę ręczniki, ale wiadomo jak to bambusy, ręczniki zwijają  
 ), nie ma siły wejść do hamaka i leży i śpi cały czas. Nie zatacza się, ale widać, że nie chce chodzić, tylko do miski podchodzi.
Wczoraj była dr Zalesińska tylko, a ona nie ma podejścia do szczurów, nie wiedziała co się dzieje, dzisiaj mój TŻ stiwerdził, że przecież nawet nie osłuchała Remy'ego (a kiedyś nam się zakrztusił, wtedy tak stwierdzono, więc podejrzewamy coś z drogami oddechowymi), na razie ma jeść te leki, czekamy aż zaczną działać i w poniedziałek pójdziemy do dr Piaseckiego, bo będziemy szli z samiczką, którą w niedzielę odbieramy na tymczas.

Wczoraj była dr Zalesińska tylko, a ona nie ma podejścia do szczurów, nie wiedziała co się dzieje, dzisiaj mój TŻ stiwerdził, że przecież nawet nie osłuchała Remy'ego (a kiedyś nam się zakrztusił, wtedy tak stwierdzono, więc podejrzewamy coś z drogami oddechowymi), na razie ma jeść te leki, czekamy aż zaczną działać i w poniedziałek pójdziemy do dr Piaseckiego, bo będziemy szli z samiczką, którą w niedzielę odbieramy na tymczas.

Zdrowiej, szczurasku - przesyłamy pozytywną energie i kciukamy za polepszenie 

Lucky... przed chwilą zmarł  

Żył tylko rok i dwa miesiące.
Synku, zostawiłeś Julka samego, jak ja mu powiem, że Ciebie już nie ma...?

Żył tylko rok i dwa miesiące.
Synku, zostawiłeś Julka samego, jak ja mu powiem, że Ciebie już nie ma...?

Co się stało?  
 Przecież był taki młodziutki... 
Trzymaj się Kluska...

Trzymaj się Kluska...
Rozpieszczury: pomknęły wszystkie...