)
 )Przesyłam mnóstwo buziaków dla maluszków i mamusi

Moderator: Junior Moderator

)
 )

Mam dużą klatkę i dwa ogony, które są bardzo pokojowe do nowych szczurów, więc nie będzie problemu. Odezwij się na PW
 Mam dużą klatkę i dwa ogony, które są bardzo pokojowe do nowych szczurów, więc nie będzie problemu. Odezwij się na PW Ale kolor tych jasnych nadal jest dla mnie nieodgadniony
  Ale kolor tych jasnych nadal jest dla mnie nieodgadniony   Ciemne wydają mi się coraz bardziej russian blue, ale minkiem mi czasami na niektórych fotkach nadal zalatuje
 Ciemne wydają mi się coraz bardziej russian blue, ale minkiem mi czasami na niektórych fotkach nadal zalatuje  

Jak coś to zaraz wyślę pw .
 Jak coś to zaraz wyślę pw . 
Chłopaki tak,dziewczyny już nieFrugo_Frugo pisze:Są jakieś wolne ?Jak coś to zaraz wyślę pw .

.
 . !
 !A co dopiero będzie,jak otworzą oczęta i zaczną brykać!manianera pisze: Co nie zmienia faktu, że niezależnie od odmiany są absolutnie przecudne!

Inaczej nie można, a wręcz nie wolno i to nielegalneNietoperrr... pisze: Ale jak inaczej???
 ! Ale będę miała rozpieszczury
 ! Ale będę miała rozpieszczury  !
 !
Były by 2 chłopy ? Wysyłam PM-kę .Nietoperrr... pisze:Chłopaki tak,dziewczyny już nieFrugo_Frugo pisze:Są jakieś wolne ?Jak coś to zaraz wyślę pw .