Taka Mróweczka i takie możliwości
Moderator: Junior Moderator

Pasuje mu to imię.
 Pasuje mu to imię. Był najmniejszy z braci, to teraz musi nadrabiać. Jak będziesz miała okazję, to zważ go - chciałabym wiedzieć, ile mu przybyło
 Był najmniejszy z braci, to teraz musi nadrabiać. Jak będziesz miała okazję, to zważ go - chciałabym wiedzieć, ile mu przybyło  Oj, różni się od tej pchełki, która mi zwiewała z transportera...
 Oj, różni się od tej pchełki, która mi zwiewała z transportera... Podchodzi do ręki i stuka kołnierzem
 Podchodzi do ręki i stuka kołnierzem  Ale jest sprytna, pomimo kołnierza rozwiązała dwa supełki - nic się nie stało, bo zszyta jest podwójnie (zewnętrzne supełki są, aby miała satysfakcje jak rozwiąże, a wewnętrzne zabezpieczają ranę). Pomomo, że jest świeżo po operacji i zabrałam jej wsystkie półki i hamaki, to wspina się po pretach jak szalona
 Ale jest sprytna, pomimo kołnierza rozwiązała dwa supełki - nic się nie stało, bo zszyta jest podwójnie (zewnętrzne supełki są, aby miała satysfakcje jak rozwiąże, a wewnętrzne zabezpieczają ranę). Pomomo, że jest świeżo po operacji i zabrałam jej wsystkie półki i hamaki, to wspina się po pretach jak szalona   Jest w świetnej kondycji.
 Jest w świetnej kondycji. 

Ale chyba wszystkie szczury to lubią...
 Ale chyba wszystkie szczury to lubią... Mam nadzieję, że dojedzie wkrótce
 Mam nadzieję, że dojedzie wkrótce 

To jak Gucio pędził do nutridrinka aż ciezko opisać
 To jak Gucio pędził do nutridrinka aż ciezko opisać  On frunął! Aż mnie to rozśmieszyło
 On frunął! Aż mnie to rozśmieszyło 
 Pięć maluchów przyssanych do łyżeczki - to był niezły widok
 Pięć maluchów przyssanych do łyżeczki - to był niezły widok 
 Gucio to ma taki apetyt, że to aż zabawnie wygląda
 Gucio to ma taki apetyt, że to aż zabawnie wygląda  Taka mróweczka, ale do jedzenia to jest pierwszy
 Taka mróweczka, ale do jedzenia to jest pierwszy  Wczoraj im kupiłam gałązki drzew owocowych (w sumie przez pomyłkę, bo myślałam, że to kolby) i teraz wszyscy szlifują na nich zęby
 Wczoraj im kupiłam gałązki drzew owocowych (w sumie przez pomyłkę, bo myślałam, że to kolby) i teraz wszyscy szlifują na nich zęby 
 Chorowała na raka. Zmagała się z chorobą przez trzy lata. Nie mogę w to uwierzyć. Nie mam siły na razie pisać...
 Chorowała na raka. Zmagała się z chorobą przez trzy lata. Nie mogę w to uwierzyć. Nie mam siły na razie pisać...