i jakie pełniutkie są !
(Nietoperku, a Ty nie masz zamiaru pęknąć przy żadnej z tych ślicznot ? w ogóle ?

Moderator: Junior Moderator
ol.,ja już przy Duszcze pękłam...ol. pisze:
(Nietoperku, a Ty nie masz zamiaru pęknąć przy żadnej z tych ślicznot ? w ogóle ?)
Wow, nie dość, że najpiękniejsze klusie pod słonkiem, to jeszcze z wyprawkąNietoperrr... pisze: Tak na marginesie,każdy z maluszków dostanie ode mnie małą polarkową wyprawkę,więc na początek coś tam do zawieszenia w klatce będzie![]()
No wiesz, tak obraźliwie o takich cudeńkachNietoperrr... pisze:Dzięki Nakasha!!!Czyli mamy czarne buble!
![]()
Jej Nietoperrrku , nie dość , że od chowasz, ślicznoty oddasz to jeszcze z wyprawką .Nietoperrr... pisze:Hamaki dla myszek mogą być na początek,ale później raczej będą za małe![]()
Tak na marginesie,każdy z maluszków dostanie ode mnie małą polarkową wyprawkę,więc na początek coś tam do zawieszenia w klatce będzie![]()
Ależ to nie obraźliwie miało byćIzabela pisze:Oj, zaraz buble - chocolate, nie buble
w takim razie hartu ducha życzę, albo ...Nietoperrr... pisze:ol.,ja już przy Duszcze pękłam...ol. pisze:
(Nietoperku, a Ty nie masz zamiaru pęknąć przy żadnej z tych ślicznot ? w ogóle ?)
I teraz siedem chłopa i dwie baby...9 ogonów,co jest dalece poza moje możliwości...
![]()
I choćbym nie wiem jak chciała...
ol. pisze: w takim razie hartu ducha życzę, albo ...
i nie ?...
![]()