Ale znowu jest tylu chętnychFrugo_Frugo pisze:Jest chyba 3 czy 2 panów wolnych więc się nie martw !

Moderator: Junior Moderator
Ale znowu jest tylu chętnychFrugo_Frugo pisze:Jest chyba 3 czy 2 panów wolnych więc się nie martw !
A wizytę już mi umówiłaś?Nietoperrr... pisze:edzie na Wrocław,a tam Pan Szczurzy Magik dr.Piasecki zajmie się pozbawianiem go jajków
Bo samce to szaleńce ! I czasem jak są agresywne to trzeba je kastrować.Bandziornooo pisze:P.s. Tak a propos zastanawiam się dlaczego jest takie małe zainteresowanie samcami, natomiast dziewczynki są rozchwytywane w mgnieniu oka? Z tego co czytałam panienki są bardziej humorzaste?
Frugo właśnie jest na odwrót . Samice mają większe adhd ,a samce są spokojne. Samce poprostu bardziej oznaczają teren.Frugo_Frugo pisze:Bo samce to szaleńce ! I czasem jak są agresywne to trzeba je kastrować.Bandziornooo pisze:P.s. Tak a propos zastanawiam się dlaczego jest takie małe zainteresowanie samcami, natomiast dziewczynki są rozchwytywane w mgnieniu oka? Z tego co czytałam panienki są bardziej humorzaste?Ja i tak wolę chłopaków
![]()
No właśnie,wiedziałam,ze coś mi umknęło,tylko nie wiedziałam co!Mika27 pisze:Nietoperek wszystkim odpowiedział tylko nie mi :p
No ja sobie nie wyobrażam,żeby ktoś inny mógł go ciachaćmartens pisze:A wizytę już mi umówiłaś?Nietoperrr... pisze:edzie na Wrocław,a tam Pan Szczurzy Magik dr.Piasecki zajmie się pozbawianiem go jajków
Przecież jajka są okey.monisiaxp pisze:W dodatku niektórzy się brzydzą ich jajek
Spoko-okoNietoperrr... pisze:No ja sobie nie wyobrażam,żeby ktoś inny mógł go ciachać