SZCZECIN kluseczki z wiosennej wpadki - zostały dwie panny!!

Archiwalne adopcje (udane i nieudane) i archiwalne narodziny

Moderator: Junior Moderator

Ewa-2

Re: SZCZECIN 14 kluseczek z wiosennej wpadki

Post autor: Ewa-2 »

Ogłosiłam,że szukam transportu dla dziewczynek do Bydgoszczy, ale na razie bez odzewu.
Szyjemy już hamaki i tunele.
Mam nadzieje ,że ktoś będzie jechał do Bydgoszczy.
Awatar użytkownika
rumorek

Post autor: rumorek »

haLLo witajcie....:) sorrrki ale tak mnie babole wciągnęły (szok)
Reniu gdybyś TY wiedziała co ja mam w seduszQ mmmm
cała rodzinka mówi DZIĘKUJEMY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SŁONECZKO po napełnieniu brzuszka zaczęła zwiedzanie i tak do teraz,nie wiem czy coś spała ;)
Teraz wiem dlaczego szczurasek z domu "" a zoologiczny (a ten którego mam to był na zamówienie) jest MEGA
Kali po przebytej drodze i za klimatyzowaniu się "" ;D bryka jak szalona -ADHD- wow ;)
łączenie poszło bez większych oporów straszej baby , heh i tu będzie śmiech :D Kali zalewała kropelkami moczu Canne w hamaczQ ona nic sobie z tego nie robiła...smacznie spała . Tak jak pisałam eską jeszcze jedna laska dołączyła ( szukamy sponsora na klatkę ;) ) Lola to małolat w podobnym wieku do Kali ajjjj Księżniczki ;)
na pupilach się uaktualniamy ;)
z nami Canna - Kali -Czarny Demon ;) - Lola -Bezradny Damianek :D
Awatar użytkownika
renett
Numer GG: 19009487

Post autor: renett »

No to się cieszę że wnuczęta się podobają :)
Ze mną :Tedi, Miśka, Kazik
Za TM : Bolek, Basia, Wiesiunia, Mamuśka, Mała Biała, Foster, Mała Czarna, Nubi, Besti, Teodorek, Tosiu, Termit, Afra, Jasiu, Abra, Pyra
Nasz temat : http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=34178
Awatar użytkownika
Agniesha

Post autor: Agniesha »

Czy są jeszcze może dwie samiczki? :D
Awatar użytkownika
monisss

Post autor: monisss »

Haribo cudownie haszczeje ;) Zjaśniał jej lekko grzbiet ale została czarna pręga po środku, która ciągnie się od główki do ogonka ;D
Nie dość, że jest naprawdę śliczna to jeszcze fantastyczny z niej miziak :D
"Zniewoliliśmy resztę zwierzęcego stworzenia oraz potraktowaliśmy naszych dalekich kuzynów w futrach i piórach tak okrutnie, że poza wszelką wątpliwość, gdyby mieli oni stworzyć religię, szatanem byłby dla nich człowiek." — William Ralph Inge
Awatar użytkownika
renett

Jedna chyba nr 4 tak samo haszczeje (też została jej czarna pręga) i to tak z dnia na dzień :) Mała uciekinierka z niej, parę razy widziałam ją siedzącą na klatce...potem zauważyłam w nocy jak buszuje koło klatki i tak od kilku dni sama robi sobie wybiegi - do tej pory nie wiem którędy ona wyłazi ??? Potem wraca sobie do klatki, tak samo jak wołam na jedzenie to przyłazi pod drzwiczki ;D
Mój ojciec raz mało zawału nie dostał jak poszedł dać im sałaty a tu nagle "coś" wyrwało mu liść z ręki i uciekło za klatkę :D Mogę siedzieć godzinami przy klatce ona wtedy nie wyjdzie, jakby wiedziała że nie może "sprzedać" swojego sposobu na wydostanie się z klatki :)
Za TM : Bolek, Basia, Wiesiunia, Mamuśka, Mała Biała, Foster, Mała Czarna, Nubi, Besti, Teodorek, Tosiu, Termit, Afra, Jasiu, Abra, Pyra
Awatar użytkownika
Marzka95
Numer GG: 10004599

Post autor: Marzka95 »

hehe a ta 4 jest jeszcze do adopcji czy już nie.
Jogi Leon Julian Galaxy Gold
['][']['] Sisi Tosia Lili Lori Rózia [']['][']
Awatar użytkownika
renett

Nie, czeka na transport do nowego domku, jest niesamowita ;)
Awatar użytkownika
monisss

renett miałam zabrać Haribo i Fanaberię na zjazd w sobotę, żebyś zobaczyła jaka Twoja wnusia śliczna jest ;) Ale mamy znowu te zabawy z escherichia coli, gronkowcem i innymi cudami więc oszczędzę im samotnego pobytu w przedsionku :)
Ale jeśli chcesz to zapraszam na mizianie całego stada do mnie ;D
"Zniewoliliśmy resztę zwierzęcego stworzenia oraz potraktowaliśmy naszych dalekich kuzynów w futrach i piórach tak okrutnie, że poza wszelką wątpliwość, gdyby mieli oni stworzyć religię, szatanem byłby dla nich człowiek." — William Ralph Inge
Awatar użytkownika
renett

Nooo a w niedzielę cały dzień anatomii :o szczurki jeszcze by zwariowały od słuchania pani Jolanty ;D Albo rozłożyłaby je na części - eksponaty do nauki :D Już sobie wyobraziłam jak opisuje kosteczkę po kosteczce :P
Chętnie wpadnę któregoś dnia, przez tą Twoją Fanaberię mam jeszcze większą chęć na łysolka ::) Pusto się robi u mnie, maluszki wyfruwają i jeszcze Mała Czarna odeszła...
Awatar użytkownika
monisss

renett współczuję straty. Mała Czarna pewnie już biega z moim Deserkiem i innymi wspaniałymi ogonkami. Niedzielę odrzuciłam od razu, nie mogłabym im tego zrobić. Wystarczy, że my musimy przejść przez te tortury :P
Ja w Szczecinie jestem do poniedziałku, jeśli chciałabyś wpaść to daj znać :)
Awatar użytkownika
awesomer

Post autor: awesomer »

Cudne. Gdybym mogła dzisiaj brać ogonki to bym wzięła je wszystkie. Heh. :)
Ze mną: jeszcze nie mam podopiecznych. ;]
Awatar użytkownika
renett

Są jeszcze dwie wolne panienki nr 5 i 6 ;) chyba że coś z transportem reszty nie wypali...
Awatar użytkownika
rumorek

Post autor: rumorek »

renett mam ta samo...wychodzi z klatki biega sobie bez trosko ,i wraca bez niczego...jak?
Kali-Czarna albo Demon( tak ją wołamy roboczo) najwięcej pochłania amQ i opanowała klatkę dla sie..Gerbera , płatki i sałatę kitra na potem, w tunelu ;D Fotki robione w locie do bani..urosła mi w oczach z dnia na dzień ;D
Ciężko tę babę utrzymać na kanapie , gdy Canulec buszyje ...pędzi za nią !! Mizianie buahahaha nie ma opcji >:D

Reniu podziękuj Afrze za cudeńko od cioci Moni ;D
z nami Canna - Kali -Czarny Demon ;) - Lola -Bezradny Damianek :D
Ewa-2

Post autor: Ewa-2 »

Panienki 2 i 4 ( z białymi pysiami )jadą do Bydgoszczy,
Już intensywnie organizuje transport i mam nadzieje ze niedługo dotrą.
Czy ktoś ze Szczecina mógłby odebrac dziewczynki od renett i dostarczyc w sobotę o godz.9.35 na dworzec PKP ( wraca do Wrocławia kluska123 i może zabrac maluchy do Poznania) a stamtąd już Bydgoszcz .
POMOCY !
Potrzeby też jakiś transporterek
Zablokowany

Wróć do „Archiwum Adopcji i Narodzin”